Το μυστικό που συνέδεε τον Δημήτρη Μητροπάνο και τη χήρα του Γιώργου Ζαμπέτα

«Δεν θέλω να το μάθει κανείς κυρά Αργυρώ. Αυτό θα είναι το μυστικό μας»


LIFESTYLE
11:42
21/03/2019
Το μυστικό που συνέδεε τον Δημήτρη Μητροπάνο και τη χήρα του Γιώργου Ζαμπέτα
5
loading

Ο Δημήτρης Μητροπάνος και ο Γιώργος Ζαμπέτας είχαν μία σχέση που ήταν πιο πάνω από φιλική. Ήταν οικογενειακή, πατέρα – γιου, όπως εξομολογείται η ίδια η κόρη του Γιώργου Ζαμπέτα για τη σχέση των δύο σπουδαίων καλλιτεχνών.

Ωστόσο, η Καίτη Ζαμπέτα 27 χρόνια μετά, φέρνει στη δημοσιότητα μία άγνωστη ιστορία που αποκαλύπτει το μεγαλείο του Μητροπάνου ως άνθρωπο. Η κόρη του Γιώργου Ζαμπέτα μίλησε στην εφημερίδα Espresso και αποκάλυψε πως ο τραγουδιστής είχε βοηθήσει τη μητέρα της οικονομικά, ζητώντας της όμως, να το κρατήσει μυστικό.

«Με τον Δημήτρη ο πατέρας μου είχε μια σχέση οικογενειακή. Απίστευτη. Σαν πατέρας με γιο. Μου είχε αναφέρει η μάνα μου ότι ο Μητροπάνος την είχε επισκεφτεί και της είχε δώσει 1.000.000 δραχμές. Συγκεκριμένα μου είχε πει: “Όσο ζω, Καίτη μου, θα θυμάμαι ότι χάρη στο Μητροπάνο φτιάξαμε το μνήμα του μπαμπά σου. Μου είχε ζητήσει να μην το μάθει κανείς”. Το μυστικό αυτό για να μην το πάρει μαζί της η μάνα μου, το εμπιστεύτηκε σε εμένα. Αυτό δεν το ήξερε ούτε η οικογένεια του Μητροπάνου», αποκάλυψε χαρακτηριστικά η Καίτη Ζαμπέτα.

«Δεν θέλω να το μάθει κανείς κυρά Αργυρώ. Αυτό θα είναι το μυστικό μας», είχε πει ο αείμνηστος Δημήτρης Μητροπάνος στη σύζυγο του Γιώργου Ζαμπέτα, όπως εξομολογείται η κόρη του τελευταίου.Τέσσερα χρόνια αργότερα η Αργυρώ Ζαμπέτα έφυγε και αυτή από τη ζωή.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

5
σχόλια
 1. avatar 2019

  Εγώ νόμιζα ότι τους ένωναν τα ναρκωτικά που έπαιρναν!

 2. avatar giannis14

  Σύγκρινε Μητροπάνο , Ζαμπέτα με τη σαβούρα του σήμερα. Σε όλα τα επίπεδα!

 3. avatar Γ.Στας

  Αυτό δείχνει τη μεγαλοψυχία του Δημήτρη Μητροπάνου.
  Αημνηστος!
  Από Αγία Μονή Τρικάλων.

  1. avatar olymbitis

   Σωστός, αλλά το αείμνηστος με έψιλον γιώτα.

 4. avatar Γεροτσολιας

  Μερικοι κληρονομοι πρεπει να ντρεπονται.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει