Έναν χρόνο μετά τον πολυτελέστατο γάμο τους στο Σεν Τροπέ και μετά από εφτά χρόνια σχέσης, έχοντας αποκτήσει μία κόρη, ο Ατζούν Ιλιτζαλί και η Seyma Subasi αποφάσισαν να χωρίσουν. Η είδηση του χωρισμού τους έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στην τουρκική showbiz, ενώ τα σενάρια και οι υποθέσεις για τους λόγους που το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους τόσο σύντομα μετά το γάμο, έδωσαν και πήραν.

Τα τελευταία νέα για το πρώην ζευγάρι έρχονται από την ίδια τη Subasi, η οποία με μία ανακοίνωσή της ενημερώνει τον Τύπο ότι την κηδεμονία της κόρης τους Μελίσα, ανέλαβε ο Ατζούν, μετά από απόφαση του δικαστηρίου.

«Προς αξιότιμα μέλη του Τύπου. Κατόπιν της απόφασης σχετικά με την επιμέλεια της κόρη μας Μελίσα, αυτή δόθηκε στον πατέρα της, κύριο Ατζούν Ιλιτζαλί. Αντιμετωπίζουμε με σεβασμό αυτήν την απόφαση. Σε αυτό το σημείο δεν είναι σημαντικό το ποιος έχει την κηδεμονία, αλλά να μεγαλώσει η κόρη μας με αγάπη και ευτυχία.

Ο κύριος Ατζούν και εγώ θα συνεχίσουμε να μεγαλώνουμε μαζί την Μελίσα. Η κόρη μας θα συνεχίζει να βιώνει αυτήν τη διαδικασία, όπως γινόταν μέχρι τώρα με τον πατέρα της. Με τον κύριο Ατζούν δώσαμε τέλος στον γάμο μας σαν δύο πολιτισμένοι άνθρωποι. Από εδώ και στο εξής για το καλό της κόρης μας, Μελίσα θα συνεχίσουμε να εκπληρώνουμε πάντα τα καθήκοντά μας ως η μητέρα και ο πατέρας της.

Σας ευχαριστώ για την κατανόηση της ευαισθησίας του θέματος» έγραψε χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή της.

Η Seyma Subasi είναι αρκετά δραστήρια στα social media, ενώ συχνά στο λογαριασμό της στο Instagram ανεβάζει φωτογραφίες με τη μικρή της κόρη.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.