«Ύμνους» για τον Παύλο Πολάκη εκφώνησε ο Σταμάτης Κραουνάκης μέσα από την εκπομπή του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο», σχολιάζοντας το ζεϊμπέκικο του αναπληρωτή υπουργού Υγείας στο κέντρο όπου τραγουδάει ο γνωστός μουσικοσυνθέτης.

Ο Σταμάτης Κραουνάκης περιέγραψε τη σκηνή ως εξής:

«Κατ’ αρχήν τον ευχαριστώ πάρα πολύ που ‘φερε αυτήν την ωραία παρέα του, τους φίλους του, τους κουμπάρους του και τα ξαδέλφια του, και για μας ήταν μία από τις πολύ πολύ καλές βραδιές μας, για να τον ευχαριστήσω. Και πάμε στο “Βρέχει φωτιά στη στράτα μου”, με ένα νεύμα δικό του “ν’ ανέβω;” και με ένα νεύμα δικό μου “έλα”, αυτό το βουνό [ο Πολάκης] ήρθε πάνω και χόρεψε μπροστά στα μάτια μου ενώ έλεγα Στράτο Διονυσίου ένα απ’ τα καλύτερα ζεϊμπέκικα που έχω δει στη ζωή μου.

Και απ’ ό,τι με πληροφορεί κι ο Καραγιώργος που παρακολούθησε κι όλη αυτή τη λαίλαπα των viral, ακόμα και οι εχθρές παραδέχτηκαν ότι είναι ναι, βεβαίως, διότι όλοι τονε θέλετε, κατάλαβες; Λούγκρες! Τον θέλετε, τον ψηλό, τον Κρητίκαρο!».

Δείτε τον Παύλο Πολάκη να χορεύει ζεϊμπέκικο στον Κραουνάκη:

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.