Τη νομική οδό αποφάσισε να ακολουθήσει η Ειρήνη Καζαριάν, μετά το πρωτοσέλιδο εφημερίδας που την εμπλέκει σε ροζ βίντεο.  Το επίμαχο δημοσίευμα, που «άναψε» φωτιές, θέλει το νεαρό μοντέλο να πρωταγωνιστεί σε sex tape, ενώ αφήνει σαφή υπονοούμενα ότι κέρδισε στο Greece’s Next Top Model, όχι με την αξία της, αλλά επιστρατεύοντας άλλα μέσα.

Μάλιστα, η εφημερίδα στο πρωτοσέλιδό της φιλοξενεί φωτογραφίες από το υποτιθέμενο βίντεο, όπου επίσης υποτίθεται ότι η κοπέλα που πρωταγωνιστεί σε αυτές είναι η Ειρήνη Καζαριάν.

Η αντίδραση της κοπέλας ήταν άμεση, καταφεύγοντας στη δικαιοσύνη για την προστασία της υπόληψής της. Μάλιστα, την απόφασή της ανακοίνωσε η αδελφή της, Μαρία Καζαριάν, η οποία με ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram διαψεύδει και ότι στις φωτογραφίες είναι η Ειρήνη.

«Αν και δεν ήθελα να μπω στη διαδικασία να ασχοληθώ με δημοσίευμα στο οποίο και κάθε άσχετος καταλαβαίνει ότι δεν απεικονίζει την Ειρήνη, απλά αναφέρω ότι η επιτυχία πάντα ενοχλεί. Και πάντα κάποιοι θα θέλουν να εκμεταλλευτούν τη δημοσιότητα τρίτων για να προβληθούν και οι ίδιοι. Όλα τα άλλα θα κριθούν αρμοδίως από τη Δικαιοσύνη στην οποία η Ειρήνη προσέφυγε για την προστασία της προσωπικότητάς της» έγραψε χαρακτηριστικά η Μαρία Καζαριάν.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.