Έτοιμη για την δική της εκπομπή είναι όπως όλα δείχνουν η Μπάγια Αντωνοπούλου, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια που γνωρίσαμε στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».

Ο τρίτος κύκλος του Survivor επιστρέφει και μαζί του έρχεται και το «Survivor Πανόραμα», το οποίο φέτος θα παρουσιάσει η Μπάγια Αντωνοπούλου. Όμως φαίνεται πως υπάρχουν και κάποιοι όροι…

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή Ευτυχείτε, όταν η Μπάγια Αντωνοπούλου συμφώνησε για το Survivor Πανόραμα τέθηκε ένα θέμα για αλλαγή στα μαλλιά της. Έτσι αποφασίστηκε να μειώσει το μήκος τους, αλλά να μην αλλάξει το χρώμα.

Δείτε όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή:

Υπενθυμίζεται ότι η Μπάγια Αντωνοπούλου στις αρχές Οκτωβρίου βρέθηκε εκτός πόστου από την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» με τον Γιώργο Παπαδάκη. Ο παρουσιαστής στην αρχή είχε κάνει λόγο για «αδιαθεσία» της δημοσιογράφου ενώ όσο ο καιρό περνούσε και τα ρεπορτάζ πλήθαιναν ο κ. Παπαδάκης είχε κάνει ένα σχόλιο για «εντάσεις και κούραση».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.