Την Ειρήνη Καζαριάν τη γνωρίσαμε, μέσα από το Greece’s Next Top Model, το οποίο και κέρδισε. Τώρα, ήρθε η ώρα να γνωρίσουμε και την αδελφή της Μαρία, η οποία εμφανίσθηκε στον τελικό του show κι «έκλεψε» τις εντυπώσεις.

Η εντυπωσιακή Μαρία, αν κι έχει την εμφάνιση και τα προσόντα μοντέλου, δεν ασχολείται με το χώρο της μόδας, καθώς είναι barwoman,. Είναι μεγαλύτερη από την Ειρήνη, με την οποία είναι δεμένες, ενώ θα μπορούσαν να ήταν οι δικές μας «αδελφές Καρντάσιαν», μιας και κατάγονται από την Αρμενία, όπως και οι ριάλιτι σταρ.

Η Μαρία Καζαριάν διαθέτει ένα εντυπωσιακό κορμί, σαρκώδη χείλη, μεγάλα πράσινα μάτια και όμορφο πρόσωπο, που μαγνητίζει τα βλέμματα. Είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και συχνά ανεβάζει φωτογραφίες από την καθημερινότητά της.

Μάλιστα, με μία επίσκεψη στο λογαριασμό της θα διαπιστώσετε αμέσως ότι πρόκειται για ένα δροσερό κι εντυπωσιακό κορίτσι, που άνετα θα μπορούσε να ήταν μοντέλο και μάλιστα… top.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.