Μπορεί η Άννα Αμανατίδου να κατάφερε να διώξει την Εύη Ιωαννίδου από το παιχνίδι, δεν κατάφερε, όμως, να μπει στην τριάδα του Greece’s Next Top Model.

Η Άννα Αμανατίδου αποχώρησε χθες και ήδη έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο Facebook.

«Αγαπημένοι μου ίσως τα πιο όμορφα ταξίδια είναι τα πιο δύσκολα…. το gntm για μένα ήταν μια έμπειρα ζωής που ποτέ δεν φανταζόμουν ! Πάλεψα με τον εαυτό μου και ξεπέρασα και μένα την ίδια, δοκίμασα τα όρια μου! Κατάλαβα ότι αγαπάω το χώρο της μόδας πιο πολύ και αυτό με κράτησε μέσα σε αυτό το όμορφο ταξίδι! Τελικά αν υπάρχει αγάπη γι’ αυτό που κάνουμε και προσπάθεια μπορούμε να πετύχουμε πολλά περισσότερα από όσα φανταζόμαστε και εμείς οι ίδιοι! Το μάθημα μου; Να μην το βάζω κάτω! Αυτό να κάνετε και εσείς για οτιδήποτε κάνετε στις ζωές σας! Σημασία δεν έχει ο προορισμός αλλά το ταξίδι! Το ευχαριστώ είναι λίγο μπροστά στη αγάπη σας !

* Για μερικούς που πιστεύετε ότι έχω διαγράψει το instagram δεν διαγράφηκε από μένα την ίδια , δε θα διέγραφα ποτέ το κόπο μου !! ….. Ελπίζω να ξανά πάρω τον λογαριασμό μου, θα σας ενημερώσω!».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.