«Με τιμώρησε ο Θεός γιατί σκότωσα έξι παιδιά με τις αμβλώσεις»

Η εξομολόγηση Ελληνίδας ηθοποιού


LIFESTYLE
15:00
17/10/2018
«Με τιμώρησε ο Θεός γιατί σκότωσα έξι παιδιά με τις αμβλώσεις»
11
loading

Σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση προχώρησε η ηθοποιός Μαρία Ιωαννίδου όπου και μίλησε για την προσπάθεια που έκανε να αποκτήσει παιδί με τον Φρέντυ Γερμανό και τις έξι αμβλώσεις που έκανε.

Η ηθοποιός, που συμμετέχει στη θεατρική μεταφορά της ταινίας «Μαριχουάνα Στοπ», υποδυόμενη τον... εαυτό της είπε στο Πρωινό:

«Δεν έκανα παιδί γιατί το ανέβαλα κάθε τόσο λόγω της δουλειάς… Με το Γερμανό κάναμε εξωσωματική, βγήκαν όλα θετικά και μετά από δύο χρόνια ο Φρέντυ αρρώστησε…»! Και τόνισε: «Με τιμώρησε ο θεός γιατί σκότωσα πολλά παιδιά, σκότωσα έξι με τις αμβλώσεις».

Δείτε το βίντεο με όσα είπε:

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

11
σχόλια
 1. avatar ΚΟΥΓΙΟΥΜ

  Πιό καλά να μασάς την τσίχλα σου
  Τελικά.... παρά νά μιλάς
  Κύρια Ιωαννίδου η ζωή χωρίς
  Κάμερα σάς διαβεβαιώ
  Οτι είναι εξίσου όμορφη
  Και απείρως πιό χαρισματική
  Αφού γιά οτι κάνεις δεν δίνεις
  Λογαριασμό σε κανέναν
  Ουτε είσαι υπόλογος στο καθε μικρόφωνο που μπαίνει μπροστά
  Στό στόμα σου
  Κυρία Ιωαννίδου
  Ξέρεις κάποιο ρητό πού λέει
  ""Κάλλιο καλά γεράματα
  Παρά όμορφα νιάτα""

 2. avatar Ellraiser

  Τελικα οι ρολοι σε ταιριαζαν απολυτα.
  Το θεαματικο ειναι πως ενας σοβαρος ανθρωπος οπως ο κος Γερμανος.........

 3. avatar τσομπανος

  Τι παραμυθάρες είναι αυτές ρε μεγάλε με τις ((αμαρτίες)) ;;; Παράδεισος ή κόλαση ; Την κουρτίνα ή το ζονκ;;

 4. avatar Καληνυχτας

  [...].πως τα κατάφερε 6 φορές

 5. avatar Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr Μόνο ο Ιησούς, μπορεί να συγχωρέσει,σώσει+να δώσει αιώνια ζωή,διότι αναστήθηκε!Κατά Ιωάννη 3:16!Διάβαζε την Καινή Διαθήκη!

  (1/5)Δυστυχώς και στην Ελλάδα, που η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων δεν έχει διαβάσει ποτέ τον άγιο και θεόπνευστο Λόγο του Θεού για να ξέρει τι ακριβώς δίδαξε ο Ιησούς Χριστός για την σωτηρία τους και την αιώνια ζωή, πέφτουν εύκολα θύματα της αμαρτίας όπως είναι οι προγαμιαίες σεξουαλικές σχέσεις ή έκτρωση που είναι φόνος ενός ανθρώπου που δεν έχει βγει ακόμα από την κοιλιά της μητέρας του ή πέφτουν οικονομικό θύμα των επαγγελματιών την θρησκείας που τους δίνουν μια παραπλανητική γνώση για το τι θέλει ο Θεός από αυτούς ή πως ο άνθρωπος γίνεται χριστιανός ή για το ποια είναι τα γνωρίσματα του αληθινού Χριστιανού. Δυστυχώς στην Ελλάδα η αμαρτία της έκτρωσης είναι πολύ μεγάλη , και αναλογικά με τον πληθυσμό της Ελλάδας γίνονται υπερβολικά πολλές εκτρώσεις. Οι εκτρώσεις υπολογίζονται μεταξύ 200-300 χιλιάδες εκτρώσεις τον χρόνο μπορεί και 400 χιλ ( δες https://www.newsbeast.gr/.../stichia-sok-gia-tis-ektrosis... ) αυτό σημαίνει για κάθε παιδί που γεννιέται στην Ελλάδα 2 με 4 παιδιά έχουν σφαγιαστεί και πεταχτεί στα σκουπίδια από τις ίδιες της μητέρες τους. Ο Λόγος του Θεού μας λέει ότι ο Θεός δημιούργησε ανδρα+γυναίκα τους ευλόγησε και τους έδωσε την εντολή να αυξηθούν να πολλαπλασιαστούν και να κυριεύσουν την γη. Το σεξ είναι ευλογημένο όταν γίνεται μέσα στα πλαίσια του γάμου και ο άνθρωπος δεν αρνείται την τεκνογονία που είναι συνέπεια της γενετήσιας λειτουργίας. Το σεξ εκτός γάμου είναι αμαρτία και ο Θεός δεν το ευλογεί.

 6. avatar Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr Μόνο ο Ιησούς, μπορεί να συγχωρέσει,σώσει+να δώσει αιώνια ζωή,διότι αναστήθηκε!Κατά Ιωάννη 3:16!Διάβαζε την Καινή Διαθήκη!

  (2/5) Το σεξ εκτός γάμου είναι αμαρτία και ο Θεός δεν το ευλογεί.Μάλιστα όταν ο άνθρωπος έχει σεξουαλικές σχέσεις εκτός γάμου ή πριν τον γάμο αυτό η Αγία Γραφή το ονομάζει πορνεία+περιγράφει ακριβώς τι τύχη περιμένει τους μικρούς+πορνους στην αιωνιότητα (δες Αποκάλυψη 24 κεφάλαιο).Ο Ιησούς Χριστός είπε ότι αμαρτία δεν είναι μόνο η πράξη της μοιχείας αλλά+η επιθυμία της. Όλοι οι άνθρωποι είναι αμαρτωλοί+όλοι έχουν παραβεί τους αγίους νόμους του Θεού.γι αυτό όλοι έχουν ανάγκη έναν Σωτήρα.Ο Ιησούς Χριστός που είναι Υιός Θεού ήρθε στην γη όχι για να καταδικάσει αλλά να σώσει τους ανθρώπους όσο αμαρτωλοί+αν είναι.Για να καταλάβεις ότι είσαι αμαρτωλός πρέπει να δεις πως έζησε ο Ιησούς Χριστός. Ο Ιησούς Χριστός μας έδειξε με την ζωή του+την διδασκαλία του πως ο Θεός είχε σχεδιάσει την ζωή για τον άνθρωπο.Να ζούμε μέσα στην αλήθεια, την αγάπη, την δικαιοσύνη+την καλοσύνη.Η αμαρτία+η παρακοή στις εντολές του Θεού τα κατάστρεψαν όλα και έφεραν τον άνθρωπο στην κατάσταση που είναι σήμερα. Η αμαρτία, η πονηριά, το ψέμα , η αδικία, η εκμετάλλευση κυριαρχούν σήμερα. Μέσα στις υπόλοιπες αμαρτίες ειδική θέση έχουν οι αμαρτίες που σχετίζονται με την ευλογία του Θεού για το γάμο+το σεξ. Οι άνθρωποι θέλουν το δώρο του Θεού που είναι το σεξ+η ηδονή που αισθάνονται μέσα από το σεξ αλλά δεν θέλουν τις ευθύνες του γάμου.

 7. avatar Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr Μόνο ο Ιησούς, μπορεί να συγχωρέσει,σώσει+να δώσει αιώνια ζωή,διότι αναστήθηκε!Κατά Ιωάννη 3:16!Διάβαζε την Καινή Διαθήκη!

  (3/5)Επίσης υπάρχουν πολλές άλλες ανωμαλίες και διαστροφές που έχουν αναπτύξει οι άνθρωποι όσον αφορά το τόσο σημαντικό δώρο του Θεού προς τον άνθρωπο όπως είναι το σεξ . Λέει συγκεκριμένα ο Λόγος του Θεού [21 Επειδή, ενώ γνώρισαν τον Θεό, δεν τον δόξασαν ως Θεό, ούτε τον ευχαρίστησαν· αλλά, μέσα στους μάταιους συλλογισμούς τους, αναζήτησαν μάταια πράγματα, και σκοτίστηκε η ασύνετη καρδιά τους. 22 Ενώ έλεγαν ότι είναι σοφοί, έγιναν μωροί. 23 Και άλλαξαν τη δόξα τού άφθαρτου Θεού σε ομοίωμα εικόνας φθαρτού ανθρώπου, και πουλιών και τετράποδων και ερπετών.
  24 Γι' αυτό και ο Θεός τούς παρέδωσε σε ακαθαρσία, διαμέσου των επιθυμιών των καρδιών τους, ώστε να ατιμάζονται τα σώματά τους αναμεταξύ τους. 25 Οι οποίοι αντικατέστησαν την αλήθεια τού Θεού με το ψέμα, και απέδωσαν σεβασμό και λάτρευσαν την κτίση, παρά εκείνον που την έκτισε, ο οποίος είναι άξιος ευλογίας στους αιώνες. Αμήν.
  26 Γι' αυτό, ο Θεός τούς παρέδωσε σε πάθη ατιμίας· επειδή, και οι γυναίκες τους αντικατέστησαν τη φυσική χρήση με την αφύσικη· 27 παρόμοια δε και οι άνδρες, αφήνοντας τη φυσική χρήση τής γυναίκας, άναψαν μέσα τους από την επιθυμία τους ο ένας προς τον άλλον, κάνοντας την ασχημοσύνη, αρσενικοί σε αρσενικούς, και απολαμβάνοντας στον εαυτό τους την πρέπουσα αντιμισθία τής πλάνης τους.

 8. avatar Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr Μόνο ο Ιησούς, μπορεί να συγχωρέσει,σώσει+να δώσει αιώνια ζωή,διότι αναστήθηκε!Κατά Ιωάννη 3:16!Διάβαζε την Καινή Διαθήκη!

  (4/5) 28 Και καθώς αποδοκίμασαν το να έχουν επίγνωση του Θεού, ο Θεός τούς παρέδωσε σε αδόκιμον νου, ώστε να κάνουν εκείνα που δεν πρέπει· 29 επειδή, είναι γεμάτοι από κάθε αδικία, πορνεία, πονηρία, πλεονεξία, κακία· είναι γεμάτοι από φθόνο, φόνο, φιλονικία, δόλο, κακοήθεια· 30 ψιθυριστές, κατάλαλοι, με μίσος για τον Θεό, υβριστές, υπερήφανοι, αλαζόνες, εφευρετές κακών, απειθείς στους γονείς, 31 χωρίς σύνεση, παραβάτες συμφωνιών, άσπλαχνοι, ασυμφιλίωτοι, ανελεήμονες· 32 οι οποίοι, ενώ γνωρίζουν τη δικαιοσύνη τού Θεού, ότι εκείνοι που πράττουν τέτοιου είδους πράγματα είναι άξιοι θανάτου, όχι μονάχα τα πράττουν, αλλά και επιδοκιμάζουν με ευχαρίστηση εκείνους που τα πράττουν.] Ρωμαίους 1:21-32.
  Έτσι δεν είναι μόνο η έκτρωση που θεωρείται φόνος στα μάτια του Θεού που μας έδωσε το πολύτιμο δώρο της ζωής αλλά και όλες οι παραπάνω καταστάσεις της καρδιάς του ανθρώπου που δεν γνωρίζει την αλήθεια , την σωτηρία και την αγάπη του Ιησού Χριστού.

  Όμως ο Ιησούς Χριστός δεν θέλει τον θάνατο του αμαρτωλού. Μας αγάπησε τόσο ώστε έγινε άνθρωπος για να φορτωθεί τις αμαρτίες μας επάνω στο σταυρό για να μην πάμε εμείς σε αιώνια κόλαση. Ο Άγιος πέθανε στην θέση των αμαρτωλών. Ο Δημιουργός στην θέση του ανθρώπου που είναι δημιούργημα του. Όμως από εμάς θέλει μετάνοια+ πίστη. Τότε μας δέχεται και μας δίνει πίσω ότι χάσαμε. Αγιότητα+αιώνια ζωή. Άραγε θα πάρεις το δώρο Του ή θα συνεχίσεις να πηγαίνεις με τους πολλούς ακόμα και αν ξέρεις ότι το τέλος τους θα είναι αιώνια κόλαση;

 9. avatar Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr Μόνο ο Ιησούς, μπορεί να συγχωρέσει,σώσει+να δώσει αιώνια ζωή,διότι αναστήθηκε!Κατά Ιωάννη 3:16!Διάβαζε την Καινή Διαθήκη!

  (5/5) Όμως ο Ιησούς Χριστός δεν θέλει τον θάνατο του αμαρτωλού. Μας αγάπησε τόσο ώστε έγινε άνθρωπος για να φορτωθεί τις αμαρτίες μας επάνω στο σταυρό για να μην πάμε εμείς σε αιώνια κόλαση. Ο Άγιος πέθανε στην θέση των αμαρτωλών. Ο Δημιουργός στην θέση του ανθρώπου που είναι δημιούργημα του. Όμως από εμάς θέλει μετάνοια+ πίστη. Τότε μας δέχεται και μας δίνει πίσω ότι χάσαμε. Αγιότητα+αιώνια ζωή. Άραγε θα πάρεις το δώρο Του ή θα συνεχίσεις να πηγαίνεις με τους πολλούς ακόμα και αν ξέρεις ότι το τέλος τους θα είναι αιώνια κόλαση; Εσύ επιλέγεις για τον εαυτό σου αλλά και εσύ θα υποστείς τις ευλογίες ή τις συνέπειες τις επιλογής σου και μάλιστα για την αιωνιότητα. Για να καταλάβεις καλύτερα τι λέω http://www.chick.com/reading/tracts/0417/0417_01.asp
  Μην αφήσεις και αυτήν την ευκαιρία να πάει χαμένη χωρίς να πάρεις την σωστή απόφαση για σένα και την αιωνιότητα σου.

 10. avatar stasula

  Το θέμα είναι το μετάνιωσες;;; Ο Θεός δεν τιμωρεί. Απλά δεν άξιζες να γίνεις μάνα. Μόνη σου τιμώρησες τον εαυτό σου.

  1. avatar Σωστά.

   Σωστά. Μετάνοια, εξομολόγηση, (αληθινή μετάνοια).

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει