Τρελή θεωρία θέλει τον Eminem να είναι… ρομπότ

Ο ράπερ πέθανε λέει το… 2006 και ό,τι βλέπουμε δεν είναι παρά ανθρωποειδές


LIFESTYLE
21:34
16/10/2018
Τρελή θεωρία θέλει τον Eminem να είναι… ρομπότ
4
loading

Ο Eminem δεν υπάρχει πια, καθώς είναι ακριβέστερο να λέμε πως «πρόκειται για ένα ρομπότ σχεδιασμένο να συγκαλύψει τον θάνατό του και να αντικαταστήσει τον ράπερ», όπως θέλει η νέα και εξόχως ακραία θεωρία συνωμοσίας που δονεί τις σκοτεινές γωνιές του ίντερνετ!

Ο Eminem εγκατέλειψε τα εγκόσμια το 2006, όντας όμως τέτοιο όνομα και αποφέροντας τέτοια κέρδη, δεν θα τον άφηναν στην αιώνια ησυχία του οι επιτήδειοι, αλίμονο. Κι έτσι η μουσική βιομηχανία έφτιαξε ένα ρομπότ για να μας κάνει να πιστέψουμε πως είναι πάντα εδώ και όσο παραγωγικός τον ξέραμε.

Άλλοι πάλι ισχυρίζονται πως ο γνωστός ράπερ πέθανε ακόμα πιο παλιά, τοποθετώντας τον θάνατό του το 1999. Και παραθέτουν παλαιότερες φωτογραφίες του (πριν το 2006 δηλαδή) πλάι στις πρόσφατες για να δείξουν τις αλλαγές στα χαρακτηριστικά του προσώπου του: πιο τονισμένα ζυγωματικά, πιο λεπτό πηγούνι και πιο χαμηλή γραμμή μαλλιών.

Ακόμα και τη «σημαντική αλλαγή στους στίχους του» μετά το 2006 παραθέτουν ως άλλο ένα πειστήριο πως ο Eminem είναι ρομπότ. Πόσο μάλλον την αλλαγή στις στιλιστικές του επιλογές. Πλέον «δίνει μεγαλύτερη έμφαση στα hip hop ρούχα» λένε, μιας και κανείς ζωντανός δεν αλλάζει ποτέ στιλιστικά πρότυπα στη ζωή του.

Ακόμα πιο τρελή αυτή η θεωρία συνωμοσίας δηλαδή από την άλλη που έλεγε πως ο σημερινός Eminem είναι «κλώνος των Ιλουμινάτι»!

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

4
σχόλια
 1. avatar σαπυνοφουσκα

  https://66.media.tumblr.com/d8590a9a026cdb02494c1c1f5dfafb6e/tumblr_n6v80ms2XK1si2bk7o1_500.gif

 2. avatar Δανδης

  Καλλιτέχνης θα πει
  Ολα όσα δεν εισαιαιαιαι
  Κι ολα όσα μιμησεεεεεεε

  Καλλιτέχνης θα πει
  Μοναξιάς φυλακή
  Και της πισταααααας καναλιιιι...

 3. avatar Dnas

  Ας μήν ξεγελιομαστε κ να λέμε την αλήθεια ξέρουμε πολύ καλά ότι απτην θεωρία έως την πράξη αυτήν χριαζονται πολλά έτη φωτός μπροστά που εμείς δεν τα έχουμε ακόμη για να αντιγράψει κανείς ιδηκα μια τέτοια ακριβή προσωπικότητα μπορεί η επιστήμη να έχει προχωρήσει αρκετά αλά είναι ακόμα πολύ πίσω εκτός αν κατέβηκαν η εξωγήινη κ το φτιάξανε μόνο τότε υπάρχει λόγος να το πιστέψω κ όσο μιλαμε για θεωρίες τότε το άρθρο είναι απλά μια φόλα κ πόσο μάλλον αυτός που ειπεθεσε μια τέτοια [...] για τον καλητεχνη

 4. avatar alemao222

  ο ξεμεινεμ..

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει