Ένα περίεργο και συνάμα αηδιαστικό παιχνίδι συνήθιζαν να παίζουν ο Brian McFadden και η Delta Goodrem κατά τη διάρκεια της πολυετούς σχέσης τους.

Ο Ιρλανδός τραγουδιστής, πρώην μέλος του boyband «Westlife» και η Αυστραλή τραγουδίστρια διασκέδαζαν φτύνοντας ο ένας στο στόμα του άλλου, πολλές φορές ακόμα και μπροστά στους φίλους τους.

Την αποκάλυψη αυτή έκανε ο ραδιοφωνικός παραγωγός του KIIS FM, Kyle Sandilands, ο οποίος μάλιστα ανέφερε πως είχε δει το ζευγάρι να επιδίδεται στο συγκεκριμένο παιχνίδι στο σπίτι του.

«Θυμάμαι όταν τους είχα στο σπίτι μου και ήταν ερωτευμένοι, κάποιες φορές έφτυναν ο ένας στο στόμα του άλλου. Το έκαναν για διασκέδαση. Πάντα σκεφτόμουν “όου! αυτό είναι περίεργο”», είπε χαρακτηριστικά ο 47χρονος παραγωγός στην εκπομπή του προσθέτοντας: «Η Delta καθόταν με το στόμα της ανοιχτό και ο Brian έφτυνε στο στόμα της και η Delta με τη σειρά της στο δικό του».

Brian McFadden και Delta Goodrem ξεκίνησαν να βγαίνουν το 2004 και έφτασαν μέχρι τον αρραβώνα πριν χωρίσουν το 2011.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast.gr. Ακολουθήστε το Newsbeast.gr σε Instagram, Facebook και Twitter.