Για τη σοβαρή περιπέτεια που αντιμετώπισε το καλοκαίρι, όταν προσβλήθηκε από τη Νόσο των Λεγεωνάριων, μίλησε ο ηθοποιός Άκης Σακελλαρίου στην Τατιάνα Στεφανίδου και την εκπομπή «Μαζί Σου».

Όπως ανέφερε ο ηθοποιός, όταν έφτασε στο νοσοκομείο ο ένας του πνεύμονας ήταν ήδη «νεκρός», ενώ η νόσος είχε χτυπήσει και στον εγκέφαλο.

«Την τελευταία εβδομάδα πριν μπω στο νοσοκομείο είχα σίγουρα 37-38 πυρετό, με αποκορύφωμα τις τελευταίες τρεις μέρες. Στην Πάτρα ήρθε γιατρός και με συνόδευσε στη σκηνή. Εκεί είχα 40 πυρετό. Την επόμενη μέρα πήγα με το γιατρό σε ένα βιοδαγνωστικό κέντρο στην Πάτρα, είδαν τα αποτελέσματα, έρχομαι με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη στην Αθήνα… Όταν ο γιατρός είδε τις εξετάσεις, μου λέει μπαίνεις κατευθείαν στο νοσοκομείο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τόνισε ακόμα πως οι άνθρωποι που είναι προβεβλημένοι πρέπει να έχουν υπ’ όψιν πως υπάρχουν κι άλλα πράγματα πέρα από την προσωπική τους επιτυχία και να προσέχουν περισσότερο τους εαυτούς τους και αυτούς που αγαπούν.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.