Γιατί ο πρίγκιπας Χάρι παίζει με την βέρα του όταν λείπει από το πλάι του η Μέγκαν

Οι εμπειρογνώμονες μίλησαν...


LIFESTYLE
10:51
17/09/2018
Γιατί ο πρίγκιπας Χάρι παίζει με την βέρα του όταν λείπει από το πλάι του η Μέγκαν
2
loading

Υπάρχει μία συγκεκριμένη κίνηση που κάνει ο πρίγκιπας Χάρι κάθε φορά που δεν είναι στο πλάι του η Μέγκαν. Κι αν οι περισσότεροι μπορεί να μην την έχουν παρατηρήσει ή να μην έχουν δώσει τόση σημασία δεν ισχύει το ίδιο για τους εμπειρογνώμονες της γλώσσας του σώματος.

Ο νέος Δούκας του Σάσεξ στις σόλο εμφανίσεις του συνηθίζει να πιάνει και να τρίβει το δάχτυλο όπου είναι τοποθετημένη η βέρα του γάμου του. Το ίδιο έκανε και στην επίσκεψή του στο εκπαιδευτικό κέντρο Royal Marines Commando Training Center.

Η εμπειρογνώμονας της γλώσσας του σώματος, Judi James, δήλωσε στην «Express» ότι «οι άνδρες συχνά απαθανατίζονται να παίζουν με τους βέρες τους. Ωστόσο η χειρονομία του Χάρι δεν προκαλεί ανησυχίες».

Σύμφωνα πάντα με τον εμπειρογνώμονα ο πρίγκιπας Χάρι μπορεί να κάνει αυτήν τη κίνηση για δύο λόγους: είτε γιατί του λείπει η Μέγκαν, είτε γιατί είναι αγχωμένος και υπό πίεση όταν έχει κάποια βασιλική υποχρέωση.

«Είναι επίσης καλό που ο Χάρι μόνο παίζει με το δαχτυλίδι του. Εάν το τραβούσε και το έβγαζε, αυτό πιθανότατα θα σήμαινε μια ρήξη ή ένα διαζύγιο», πρόσθεσε η James.

Η Μέγκαν Μαρκλ φοράει βέρα από χρυσό Ουαλίας, δώρο της βασίλισσας για τον γάμο της με τον εγγονό της Ελισάβετ Β΄πρίγκιπα Χάρι, ενώ η βέρα του πρίγκιπα Χάρι είναι πλατινένια με ιδιαίτερο φινίρισμα, όπως είχαν ανακοινώσει τα Ανάκτορα του Κένσινγκτον.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar iukyu

    άσε μην αρχίσει και παίζει με τίποτε άλλο και τον πάρουν τα γάλατα.

    1. avatar Ου μπλέξεις

      Μη τον πάρουν τα κλάματα (είναι νωρίς για τα γάλατα, κολυμπά στα μέλια ακόμα) θες να πεις. Πάντως έχει διαίσθηση ο πρίγκιψ, δεν μπορούμε να πούμε, κοντά σιμά είν\' τα Γιάννενα και τα γάλατα μαζί. Θα του εξηγήσει το όνειρο, η οσκαρική ηθοποιός, εν ευθέτω χρόνω. Είναι μία σουπιά αυτή, Παναγιά να σε φυλάει.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει