«Κινδύνευσα πολλές φορές να χάσω το σπίτι μου για να είμαι στο θέατρο»

Αναγκαζόμουν να κάνω και τον επιχειρηματία, έμπαινα σε χωράφια επικίνδυνα, δηλώνει Έλληνας ηθοποιός


LIFESTYLE
17:04
11/07/2018
«Κινδύνευσα πολλές φορές να χάσω το σπίτι μου για να είμαι στο θέατρο»
2
loading

«Είναι μοναδική ευκαιρία να δεθείς πολύ με το παιδί σου. Κάποια στιγμή θα ήθελα να το κάνω ταινία. Όταν είσαι μαζί με το γιο σου, αυτή η ευλογία βγαίνει, γιατί ακόμα και να πεινάς, ακόμα και να λες Αλκιβιάδη τον επόμενο μήνα μπορεί να μην μπορούμε να πληρώσουμε το νοίκι και να αναγκαστούμε να γυρίσουμε ηττημένοι στην Ελλάδα και φυσικά θα χαρούν πολύ οι εχθροί μας».

Τα παραπάνω δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο γνωστός ηθοποιός Στράτος Τζώρτζογλου, ο οποίος μίλησε για την απόφασή του να φύγει μαζί με τον γιο του Αλκιβιάδη στην Αμερική και για τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Καλοκαίρι μαζί στις 10».

Ο Στράτος Τζώρτζογλου μίλησε και για την ανάγκη του να εκφράζει τη δημιουργικότητά του ακόμη και αν δεν πληρώνεται: «Σημασία έχει να μπορείς να βγάλεις τη δημιουργικότητα σου προς τα έξω, πληρώνεσαι δεν πληρώνεσαι».

Ανέφερε μάλιστα ότι έχει πολλές φορές κινδυνεύσει να χάσει ακόμη και το σπίτι του από αποτυχημένες παραγωγές στο θέατρο μόνο και μόνο από την επιθυμία του να ανέβει στη σκηνή:

«Πολλές φορές έχουμε κάνει δουλειές, εγώ έκανα πάρα πολλές παραγωγές που κινδύνευα να χάσω λεφτά, στην ανάγκη μου να παίξω κάποιο ρόλο. Οπότε αναγκαζόμουν να κάνω και τον επιχειρηματία, έμπαινα σε άλλα χωράφια πολύ επικίνδυνα. Κινδύνευσα πολλές φορές να χάσω το σπίτι μου, από παραγωγές. Για να μπορώ να είμαι στο θέατρο. Να μπορώ να ανεβαίνω αυτό το δίωρο πάνω στη σκηνή και να γίνεται η κάθαρση μέσα μου και να έχω μια ισορροπία με τα συναισθήματα μου, τα ψυχολογικά μου».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar Συγγνώμη

    Κι όλας αλλά είναι εντελώς ατάλαντος ο άνθρωπος. Ούτε και δωρεάν δε τον έβλεπα σε παράσταση

  2. avatar Πολλοί…

    ...ηθοποιοί πρέπει να βλέπετε πολλές φορές την πραγματικότητα στην καθημερινότητα της ζωής σας κ να κινειστε ρεαλιστικά έχοντας πάντα εναλλακτική γνώση μιας αλλης εργασιας για να επιβιωνετε αξιοπρεπώς χωρίς να περιμένετε πότε θα κάτσει μια παράσταση κτλ. Είναι πολύ δύσκολος ο συνδιασμός αυτός αλλά πρέπει να θυμάστε τις πολλές περιπτωσεις παλαιότερων κ πολλων συναδέλφων σας που έμειναν στον άσσο (τυχαίο; δεν νομίζω) κ να είστε πάντα σε εγρήγορση.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει