«Μία ώρα πριν γεννήσω κολυμπούσα»

Οι περιγραφές της ηθοποιού που άφησαν άφωνη την παρουσιάστρια


LIFESTYLE
15:45
22/06/2018
«Μία ώρα πριν γεννήσω κολυμπούσα»
loading

Για την καθημερινότητα με τα τρία της παιδιά και τη γέννηση του τρίτου της παιδιού στο σπίτι μίλησε η Θεοφανία Παπαθωμά καλεσμένη στην εκπομπή «Πρω1νό».

«Και τα τρία μου παιδιά τα γέννησα φυσιολογικά και χωρίς επισκληρίδιο για να το νιώσω, να το καταλάβω. Στα δύο μου παιδιά που γέννησα στο μαιευτήριο, όλα πήγαν καλά, αλλά ήθελα να γεννήσω το τρίτο στο σπίτι μου γιατί η γέννα είναι μία ιερή στιγμή… Στο μαιευτήριο χάνεις αυτή την ιερότητα… Όταν ήρθε η ευλογημένη ώρα να γεννήσω, δεν ήθελα να πάω πουθενά, ήθελα να ξαπλώσω στο κρεβάτι μου και να γεννήσω και έτσι κάθισα εκεί» είπε η ηθοποιός.

Οι περιγραφές της ηθοποιού άφησαν αρκετές φορές έκπληκτη την παρουσιάστρια. «Δεν φοβήθηκες;», ρώτησε η Φαίη Σκορδά και η Θεοφανία Παπαθωμά απάντησε: «Δεν φοβήθηκα. Μάλιστα, μέχρι και μία ώρα πριν ήμουν στη θάλασσα και κολυμπούσα. Κολύμπησα μία ώρα μέσα στη θάλασσα…».

«Πού κολυμπούσες;», ρώτησε η Φαίη κρατώντας το κεφάλι της. «Στο Κόκκινο Λιμανάκι», απάντησε η ηθοποιός. «Μία ώρα πριν γεννήσεις;», αναφώνησε η παρουσιάστρια. «Μία ώρα πριν γεννήσω… πήγα μετά στο σπίτι, τηλεφώνησα στη μαία και ήταν και η μαμά μου στο σπίτι… Τηλεφώνησα αργά στη μαία και ήρθε πέντε λεπτά πριν γεννήσω στο σπίτι. Γέννησα και όταν ήρθαν τα δυο παιδιά μου είδαν το μπεμπάκι πάνω στο κρεβάτι».

Δείτε το βίντεο:

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει