Να βάλει τέλος στις φήμες για την μακρά απουσία της θέλησε η Μελάνια Τραμπ και επέλεξε να το κάνει μέσω twitter. «Βλέπω ότι τα μέσα ενημέρωσης αφιερώνουν ώρες και μεταδίδουν εικασίες για το πού βρίσκομαι και τι κάνω. Σας διαβεβαιώνω ότι είμαι στον Λευκό Οίκο και “εργάζομαι σκληρά για τον αμερικανικό λαό και τα παιδιά”» έγραψε χαρακτηριστικά στον λογαριασμό της η Πρώτη Κυρία. ewrhweioh

Πού είναι η Μελάνια Τραμπ;

Η τελευταία δημόσια εμφάνιση της Μελάνια ήταν στις 10 Μαΐου, όταν συνόδευσε τον Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος υποδέχτηκε Αμερικανούς που απελευθερώθηκαν από τη Βόρεια Κορέα όπου κρατούνταν. Από τότε, η 48χρονη Πρώτη Κυρία υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για ένα «καλόηθες» πρόβλημα στο νεφρό. Η Μελάνια εισήχθη στις 14 Μαΐου στο στρατιωτικό νοσοκομείο Walter Reed στη Βηθεσδά (Μέριλαντ), κοντά στην Ουάσινγκτον όπου νοσηλεύτηκε πέντε ημέρες. ΜΕΛΑΝΙΑ ΤΡΑΜΠ Έκτοτε ελάχιστες πληροφορίες δίδονταν από τον Λευκό Οίκο κάτι που έκανε τις φήμες για πιθανή απομάκρυνση του ζευγαριού να οργιάζουν.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.