Η ταινία «Μαριχουάνα Stop!» ανεβαίνει στο θεατρικό σανίδι από τον Γιώργο Βάλλαρη και ακούγονται διάφορα ονόματα για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Τις προηγούμενες ημέρες κυκλοφόρησαν τρία ονόματα για τον ρόλο που είχε ερμηνεύσει η αξέχαστη Ζωή Λάσκαρη. Ανάμεσα σε αυτά και εκείνο της παρουσιάστριας του ΣΚΑΪ, Ντορέττας Παπαδημητρίου.

Η κάμερα της εκπομπής «στη Φωλιά των Κου Κου» συνάντησε την Ντορέττα Παπαδημητρίου έξω από τον ΣΚΑΪ και η ηθοποιός ρωτήθηκε αν όντως θα αναλάβει αυτό το ρόλο.

«Η αλήθεια είναι πως έχω κάνει πολλές συζητήσεις για θεατρικά πράγματα για του χρόνου και ευχαριστώ πολύ τους ανθρώπους που μου έχουν κάνει αυτές τις προτάσεις. Έχω μιλήσει και με τον Γιώργο Βάλλαρη. Ισχύει. Δεν έχουμε ακόμα καταλήξει σε κάτι. Ακριβώς επειδή εγώ είμαι σε μια φάση που προσπαθώ να οργανώσω τα του χρόνου και σε σχέση με τα τηλεοπτικά και τα θεατρικά. Επειδή έχω και τα παιδιά, η επιλογή μου πρέπει να είναι πολύ συγκεκριμένη, δεν μπορώ να κάνω πολλά πράγματα παράλληλα. Είμαστε σε συζητήσεις. Μου έχει μιλήσει ο Γιώργος για αυτή την παράσταση και τον ευχαριστώ πολύ, αλλά ακόμα δεν έχουμε καταλήξει σε κάτι, γιατί θέλω λίγο να δω πως να κινηθούν τα πράγματα επαγγελματικά γενικότερα», απάντησε η ηθοποιός και παρουσιάστρια.

Δείτε σε βίντεο όσα είπε η ηθοποιός:

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.