Η απάντηση του Πάνου Ιωαννίδη στον Σκαρμούτσο και στα σχόλια για το MasterChef

Δείτε το βίντεο


LIFESTYLE
16:14
16/05/2018
Η απάντηση του Πάνου Ιωαννίδη στον Σκαρμούτσο και στα σχόλια για το MasterChef
1
loading

Τη δική του απάντηση σε όσους λένε ότι το φετινό MasterChef «ήταν πιο πολύ ριάλιτι παρά μαγειρική» έδωσε ο κριτής του MasterChef Πάνος Ιωαννίδης.

«Εξαρτάται τι σημαίνει ριάλιτι. Αν σημαίνει ριάλιτι κάτι το οποίο γίνεται και απλώς το δείχνεις, αυτό είναι ένα θεμιτό ριάλιτι, είναι το πραγματικό που λέμε. Αν όμως είναι κάτι στο οποίο προσπαθείς να βγάλεις τον κακό εαυτό από τους συμμετέχοντες εκεί πέρα, αυτό είναι ένα κίτρινο ριάλιτι. Και αυτό δεν υπήρχε. Ο καθένας ήταν αυτό που ήταν» είπε ο γνωστός σεφ.

Ενώ, όταν τα σχόλια αποδόθηκαν στον πρώην κριτή του MasterChef Δημήτρη Σκαρμούτσο, ο Πάνος Ιωαννίδης υπερασπίστηκε την άποψη που ανέπτυξε: «Ο καθένας λέει τη γνώμη του. Σε ελεύθερο κόσμο ζούμε, στην Ελλάδα είμαστε, οπότε ναι πολλές γνώμες θα ακουστούν. Εγώ λέω τη δική μου».

Δείτε το βίντεο:

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Eleni ladop

    Εγώ ένα ξέρω όλη η Ελλάδα παρακολουθούσε masterChef ...τώρα οι λόγοι πολλοί.ειτε ελλείψει άλλου προγραμματος είτε ο κόσμος βαρέθηκε τις εικονικές εκπομπες..τις κατευθυνόμενες ειδήσεις...τις διάφορες αναλύσεις για φυγόδικους,για εγκληματίες, αναλύσεις για το προφίλ θυμάτων ή θυτών....Ολοι δικαστές γινηκαμε, κριτές.... φτάνει πια!!! Χορτάσαμε .... επιτέλους κάτι άλλο κάτι καινούργιο... η

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει