Τι έκανε η Άμπερ Χερντ τα λεφτά του διαζυγίου της από τον Τζόνι Ντεπ

«Η σχέση μας ήταν έντονα παθιασμένη και μερικές φορές ασταθής, αλλά πάντα υπήρχε αγάπη»


LIFESTYLE
16:41
11/04/2018
Τι έκανε η Άμπερ Χερντ τα λεφτά του διαζυγίου της από τον Τζόνι Ντεπ
2
loading

Το 2016, η 31χρονη ηθοποιός Άμπερ Χερντ είχε δεσμευτεί ότι τα χρήματα που θα πάρει από το διαζύγιό της με τον ηθοποιό Τζόνι Ντεπ θα τα διαθέσει σε διάφορες φιλανθρωπικές οργανώσεις.

Έτσι και έπραξε αφού δώρισε μέρος του ποσού που πήρε στο νοσοκομείο Παίδων του Λος Άντζελες (CHLA). Πλέον βρίσκεται στη λίστα του νοσοκομείου με τους δωρητές για το 2017, αν και το ποσό δεν έχει ανακοινωθεί κυμαίνεται μεταξύ του 1 εκατ. δολαρίων και των 4,9 εκατομμυρίων, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Το όνομα της Άμπερ βρίσκεται στη λίστα του CHLA, με τη δήλωση που αναφέρει: «Ανακοινώνουμε τη λίστα με τους έκτακτους δωρητές μας κατά τη διάρκεια του οικονομικού έτους 2017».

«Εκ μέρους όλων των παιδιών και των οικογενειών των οποίων η ζωή έχει επηρεαστεί, αλλά και όλων εμάς του Νοσοκομείου Παίδων του Λος Άντζελες, εκφράζουμε τις ειλικρινείς ευχαριστίες μας», γράφει η ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα του νοσοκομείου.

Η Άμπερ κατέθεσε αίτηση διαζυγίου κατά του Τζόνι Ντεμπ στις 23 Μαΐου του 2016, ύστερα από ένα χρόνο έγγαμου βίου, ενώ ταυτόχρονα κατέθεσε εναντίον του και περιοριστικά μέτρα κατηγορώντας τον ηθοποιό για σωματική και λεκτική βία κατά τη διάρκεια του γάμους τους. Ο Ντεπ είχε αρνηθεί τους ισχυρισμούς της 31χρονης ηθοποιού.

Με την έκδοση του διαζυγίου η πρώην σύζυγος είχε δηλώσει: «Η σχέση μας ήταν έντονα παθιασμένη και μερικές φορές ασταθής, αλλά πάντα υπήρχε αγάπη. Κανένα από τους δυο μας δεν έχει καταθέσει ψευδείς κατηγορίες για οικονομικό όφελος. Δεν υπήρξε ποτέ πρόθεση για σωματική ή συναισθηματική βλάβη».

Στη ίδια δήλωση είχε ανακοινωθεί ότι η Άμπερ θα δωρίσει τα χρήματα από το διαζύγιο σε κάποιο φιλανθρωπικό ίδρυμα, καθώς και το ότι δεν θα υπάρξουν περαιτέρω δημόσιες δηλώσεις σχετικά με αυτό το ζήτημα, ξεκαθαρίζοντας ότι «η Άμπερ επιθυμεί το καλύτερο για τον Τζόνι στο μέλλον».

Τότε έγινε γνωστό ότι η ηθοποιός σχεδιάζει να δωρίσει τα χρήματα από τον διακανονισμό, ύψους 7 εκατομμυρίων δολαρίων, στην Αμερικανική Ένωση Πολιτικών Ελευθεριών και το CHLA καθώς και σε οργανώσεις που προστατεύουν τις γυναίκες από τη βία.

Εκείνη την περίοδο η Άμπερ Χερντ δήλωσε: «Όπως περιγράφεται στην εντολή περιορισμού και τον διακανονισμό του διαζυγίου, τα χρήματα δεν έπαιξαν ρόλο για μένα και δεν είχαν ποτέ σημασία, εκτός από το βαθμό που θα μπορούσα να το δώσω σε φιλανθρωπικούς σκοπούς και, κατά αυτόν τον τρόπο, ελπίζω να βοηθήσω τους λιγότερο ικανούς να υπερασπιστούν τον εαυτό τους».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar Κλ

    Κυνηγώντας το όνειρο της έφτασε εκει που έφτασε.

  2. avatar Αυτές είναι μπίζνες !

    Πως τα καταφέρνουν αυτές οι γυναίκες και φτάνουν τόσο «ψηλά» ;

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει