Όταν κυκλοφόρησαν την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά μαζί, το «Bonnie & Clyde», λίγοι ίσως θα περίμεναν ότι ο Τζέι-Ζι και η Μπιγιονσέ θα κατέληγαν ζευγάρι και στη ζωή.

Όταν την επόμενη χρονιά, το μεγάλο hit «Crazy in Love» επιβεβαίωσε το ειδύλλιο, πολλοί λιγότεροι ίσως θα περίμεναν ότι αυτή η ερωτική σχέση θα αντέξει στον χρόνο.

fdiog

Σήμερα, 4 Απριλίου του 2018, Μπιγιονσέ και Τζέι-Ζι γιορτάζουν την 10η επέτειο του γάμου τους, προχωρώντας το ειδύλλιό τους 15 και πλέον χρόνια, αλλά η «φλόγα» μεταξύ τους δεν φαίνεται να σβήνει. Οι δύο σταρ συνεχίζουν να γοητεύουν και να ενθουσιάζουν το κοινό τους, στις κοινές τους εμφανίσεις.

Όταν γνωρίστηκαν εκείνη ήταν 18 χρονών και εκείνος 30. Ο γάμος τους έγινε σε πολύ στενό κύκλο, στις 4 Απριλίου 2008, στη Νέα Υόρκη και επισφράγισε τη σχέση τους. Παρά τις φήμες για απιστίες, το ζευγάρι άντεξε και γρήγορα έγινε το πιο ισχυρό ντουέτο της showbiz.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.