Ντάνος για Μπεγνή: Καλά έκανε και σχολίασε ο άνθρωπος

«Σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να πω ότι είμαι ηθοποιός» - Δείτε το βίντεο


LIFESTYLE
12:01
13/02/2018
Ντάνος για Μπεγνή: Καλά έκανε και σχολίασε ο άνθρωπος
4
loading

Στην επίσημη πρεμιέρα του Cabaret στο Παλλάς βρέθηκε χθες πληθώρα ηθοποιών. Εκεί ήταν και ο νικητής του πρώτου Survivor Γιώργος Αγγελόπουλος, που τον τελευταίο καιρό συμμετέχει στην τηλεοπτική σειρά του Alpha «Τατουάζ».

Οι κάμερες έσπευσαν να τον ρωτήσουν για τα αρνητικά σχόλια που έχει ακούσει σχετικά με την ηθοποιία και κυρίως για τα σχόλια του Μέμου Μπεγνή, που ήταν και αυτός στο Παλλάς. Υπενθυμίζουμε ότι ο τελευταίος είχε πει για τη συμμετοχή του Ντάνουν στο «Τατουάζ»: «Πόσο λυπάμαι για την κατάντια».

«Καλά έκανε και σχολίασε ο άνθρωπος, υπάρχουν κι άλλοι που σχολίασαν θετικά. Ο κάθε άνθρωπος έχει την άποψή του και ο χρόνος δείχνει. [...] Σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να πω ότι είμαι ηθοποιός» είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Ο Ντάνος είπε, μεταξύ άλλων, ότι δεν είχε σκεφτεί να ασχοληθεί σοβαρά με την ηθοποιία. «Ας πάει καλά αυτό και βλέπουμε αν θα συνεχίσω αυτή τη δουλειά» είπε χαρακτηριστικά.

«Ελπίζω να πάει καλά» ανέφερε για την προσπάθειά του. «Είμαι ένας άνθρωπος που τον ενδιαφέρει πάρα πολύ το αποτέλεσμα στο οτιδήποτε. Η αλήθεια είναι ότι ενημερώνομαι για τα πάντα, και καλά και αρνητικά. Έχει ξεκινήσει πάρα πολύ καλά, ο κόσμος το έχει αγκαλιάσει. Δεν με έχουν επηρεάσει τα αρνητικά σχόλια, δουλεύουμε πολύ σκληρά, πάρα πολλές ώρες -ειδικά εγώ- για να εγκληματιστώ και γρήγορα» κατέληξε.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

4
σχόλια
 1. avatar bad girl

  Ο καθένας έχει το δικαίωμα να λέει τη γνώμη του.Πιστεύω στο κάτωθι --Η Δική σου γνώμη Δεν είναι η δική μου πραγματικότητα-

 2. avatar Μάκης Τριανταφυλλόπουλος

  Αν δεν είσαι gay δεν πρέπει να έχεις θέση στην tv.

 3. avatar ΌΧΙ ΆΛΛΟ ΝΤΆΝΟ

  ΌΧΙ ΆΛΛΟ ΝΤΆΝΟ ΌΧΙ ΆΛΛΟ ΝΤΆΝΟ ΌΧΙ ΆΛΛΟ ΝΤΆΝΟ ΌΧΙ ΆΛΛΟ ΝΤΆΝΟ ΌΧΙ ΆΛΛΟ ΝΤΆΝΟ ΌΧΙ ΆΛΛΟ ΝΤΆΝΟ ΌΧΙ ΆΛΛΟ ΝΤΆΝΟ ΌΧΙ ΆΛΛΟ ΝΤΆΝΟ ΌΧΙ ΆΛΛΟ ΝΤΆΝΟ ΌΧΙ ΆΛΛΟ ΝΤΆΝΟ

  1. avatar ….. ‘

   Σε τσούζει εσένα ο Ντάνος

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει