Την αποκάλυψε ότι έχει απατήσει την Μπιγιονσέ στη διάρκεια του γάμου τους έκανε ο Jay Z μιλώντας στους New York Times και παραδέχθηκε πως έχει ζητήσει τη βοήθεια ψυχοθεραπευτή για να ξεπεράσει κάποια προσωπικά του προβλήματα.

«Ωρίμασα πολύ από την εμπειρία. Αλλά το σημαντικότερο ήταν πως όλα συνδέθηκαν μεταξύ τους. Κάθε συναίσθημα συνδέεται και προέρχεται από κάπου. Και απλώς πρέπει να το καταλάβεις. Όταν το συνειδητοποιήσεις στην καθημερινότητά σου ξαφνικά έχεις ένα μεγάλο πλεονέκτημα. Καταλαβαίνεις για παράδειγμα πως αν κάποιος είναι ρατσιστής απέναντί σου, δεν φταις εσύ. Έχει να κάνει με το πώς μεγάλωσε και τι του συνέβη, πώς έφτασε σε αυτό το σημείο. Έτσι, αντί να αντιδρώ πλέον με θυμό, έχω γίνει πιο επιεικής», δήλωσε ο 47χρονος ράπερ.

AP_17120846649846

«Πρέπει να επιβιώσεις κι όταν μπαίνεις σε αυτή τη διαδικασία κλείνεις απ’ έξω όλα τα συναισθήματα. Ακόμη και με τις γυναίκες, κλείνεσαι, δεν θες να συνδεθείς. Στην περίπτωσή μου είναι βαθύ. Και μετά όλα ξεκινάνε από αυτό το σημείο: απιστία», πρόσθεσε ο διάσημος ράπερ.

Όσο για την αντίδραση της Μπιγιονσέ ο ίδιος παραδέχθηκε πως πληγώθηκε πολύ.

«Το καλύτερο σημείο στον τυφώνα είναι στη μέση. Ακριβώς στο κέντρο του πόνου. Με την Μπιγιονσέ συζητήσαμε πάρα πολύ. Εκείνη ήταν περήφανη για την μουσική της αλλά και τη δική μου. Σεβόμαστε ο ένας τη δουλειά του άλλου. Είναι καταπληκτική γυναίκα. Οι περισσότεροι άνθρωποι απλώς την κάνουν στις δυσκολίες. Τα ποσοστά διαζυγίων είναι στο 50 τοις εκατό “επειδή ο κόσμος δεν βλέπει τον εαυτό του”», σχολίασε ο Jay Z όταν ρωτήθηκε για τον γάμο του με την τραγουδίστρια.

AP_17102486859727

«Το πιο δύσκολο πράγμα είναι να δεις τον πόνο στο πρόσωπο κάποιου, τον οποίο προκάλεσες εσύ, και μετά να πρέπει να αντιμετωπίσεις τον ίδιο σου τον εαυτό», κατέληξε.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.