Δικαστικά κατά βιοφαρμακευτικής εταιρείας θα κινηθεί η Σερ. Η τραγουδίστρια υποστηρίζει ότι στελέχη της εταιρείας Altor την προέτρεψαν να πωλήσει τις μετοχές που είχε στην κατοχή της, κρύβοντάς της το γεγονός ότι η εταιρεία είχε κάνει κάποιες έρευνες οι οποίες εκτίναξαν στα ύψη την αξία των μετοχών της.

Σύμφωνα με το «TMZ» η Σερ είπε πως, το 2013, αγόρασε περίπου 300.000 μετοχές της εταιρείας. Δύο χρόνια αργότερα, στέλεχος της εταιρείας την αναζήτησε και, ευθέως, πρότεινε να επαναγοράσει τις μετοχές που είχε στην κατοχή της. Απέκρυψε, ωστόσο, μεγάλης σημασίας πληροφορίες για τις επιτυχείς κλινικές δοκιμές φαρμάκων τα οποία ετοίμαζε η βιοφαρμακευτική εταιρεία για τον καρκίνο και το AIDS.

Η Σερ πούλησε τις μετοχές της, και λίγο αργότερα η τιμή της μετοχής της εταιρείας εκτοξεύτηκε. Η τραγουδίστρια κάνει μήνυση για μεγάλη ζημία που δεν μπορούν να προσδιοριστεί.

Η εταιρεία, σύμφωνα το «TMZ» δεν έχει προβεί σε κανένα σχόλιο για όσα της καταλογίζει η Σερ.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.