Η Μαρία Κορινθίου επέλεξε πριν από λίγο καιρό να κάνει μια αποκαλυπτική φωτογράφιση για το περιοδικό Down Town. Η απόφασή της αυτή δέχτηκε πολλά σχόλια, αρνητικά έως και πικρόχολα, με αρκετούς να υποστηρίζουν ότι η φωτογραφία της έχει υποστεί υπερβολικό ρετούς.

Η ηθοποιός απάντησε μέσω των social media, ποστάροντας την ίδια φωτογραφία αρετουσάριστη, γράφοντας: «Η παραγγελιά μου μόλις έφτασε! Όπως με θέλετε! Αρετουσάριστη! Τα φιλιά μου»!

Η Μαρία Κορινθίου έκανε και δηλώσεις με αφορμή την υπόθεση αυτή, τονίζοντας: «15 χρόνια είμαι σε αυτό το χώρο, η αλήθεια είναι ότι πρώτη φορά, τόσο πολύ, χωρίς λόγο και αιτία, στο μέγεθός του και για τον συγκεκριμένο λόγο κιόλας. Νομίζω ότι ενοχλώ που υπάρχω. Πήγε σε άλλο επίπεδο. Πήγε αλλού. Δεν βγήκαμε απλά να πούμε τη γνώμη μας για κάτι, αλλά βγήκαμε να πούμε τη γνώμη μας με μένος, με ειρωνεία, με λιθοβολισμό.

Τρεις μέρες ήμουν κολλημένη στον τοίχο και πετούσαν πέτρες. Μετά σαφέστατα εκεί που έπεσα κάτω, σηκώθηκα και απάντησα σε 5 πράγματα».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.