Ριάλιτι η ζωή της ηθοποιού που έχει σχέση με τον πρίγκιπα Χάρι

«Η Μέγκαν είναι καυτό θέμα τώρα και όλοι ενδιαφέρονται γι' αυτή»


LIFESTYLE
16:57
29/06/2017
Ριάλιτι η ζωή της ηθοποιού που έχει σχέση με τον πρίγκιπα Χάρι
1
loading

Ριάλιτι σειρά με τίτλο Meet The Markles, η οποία θα αφορά τη ζωή της ηθοποιού Μέγκαν Μαρκλ που έχει σχέση με τον πρίγκιπα Χάρι, πρόκειται να μεταδώσει το Channel 4, σύμφωνα με βρετανικές εφημερίδες.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η εκπομπή θα περιέχει συνεντεύξεις με μέλη της οικογένειας Μαρκλ και φίλους της.

Ανώνυμη πηγή ανέφερε σε βρετανική εφημερίδα: «Η Μέγκαν είναι καυτό θέμα τώρα και όλοι ενδιαφέρονται γι αυτή. Το Channel 4 θα ψάξει βαθιά στο παρελθόν της, όσο κανένας δεν έκανε ποτέ. Θέλουν να ανακαλύψουν νέα πράγματα για την οικογένεια της. Θα μπορούσε να είναι δραματικό. Η σειρά θα αφηγηθεί την ιστορία μερικών εκ των προγόνων της ηθοποιού, αλλά και τη γνωριμία της με τον πρίγκιπα Χάρι. Θα λαμβάνεται πάντα υπόψη ο ενδεχόμενος μελλοντικός της ρόλος στην βασιλική οικογένεια».

Το Meet The Markles αναμένεται να εισβάλλει στην ιδιωτική ζωή της ηθοποιού και να ασχοληθεί ιδιαιτέρως με τον γάμο της με τον παραγωγό Τρέβορ Ένγκλεσον, που τελείωσε άδοξα το 2013.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Να μη βρει ο παπάς να θαψει

    Κλασικό παραμύθι για γυναίκες! Να παντρευτούν έναν πρίγκιπα! Βέβαια στη σύγχρονη εποχή .... Με το μεγαλύτερο ποσοστό των γυναικών, βάσει στατιστικών, να αναζητούν ακόμα την οικονομική εξασφάλιση σε έναν γάμο (όχι όλες βέβαια), ο πρίγκιπας αντικαταστάθηκε από τον εφοπλιστή, τον επιχειρηματία, τον εργοστασιάρχη κλπ κλπ. Μετά από τόσους αιώνες, τελικα, τίποτα δεν άλλαξε! 🙂

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει