Η Βικτόρια Μπέκαμ σνομπάρει τις Spice Girls

Κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να βάλει φρένο στα σχέδια του γκρουπ


LIFESTYLE
12:54
17/01/2017
Η Βικτόρια Μπέκαμ σνομπάρει τις Spice Girls
1
loading

Αν και το 2017 έδειχνε ότι θα ήταν μια απίστευτη χρονιά για τους οπαδούς των Spice Girls, τα πράγματα φαίνεται πως αλλάζουν.

Φέτος θα ήταν η χρονιά όπου θα γινόταν η επανένωση των Spice Girls, όμως η Βικτόρια Μπέκαμ φαίνεται ότι δεν θέλει κάτι τέτοιο και αφού δεν θέλει να λάβει μέρος στην επανένωση κάνει τα αδύνατα δυνατά ώστε να σταματήσει τα σχέδια των υπόλοιπων κοριτσιών, επιλέγοντας την δικαστική οδό.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας The Sun τα υπόλοιπα κορίτσια της μπάντας, Τζέρι Χάλιγουελ, Έμα Μπάντον και η Μελ Β έχουν «καταστραφεί» από την απόφαση της Βικτόρια να μην επιτρέπει να παίζονται τα κομμάτια του συγκροτήματος.

SPICE GIRLS

«Η Βικτόρια ήταν ένα μεγάλο μέρος της ζωής τους και τώρα βάζει τους δικηγόρους για να εμποδίσει την επανεμφάνισή τους. Η Βικτόρια είναι υπερήφανη που ήταν ένα Spice Girls, αλλά το γεγονός αυτό δείχνει ότι θέλει να κόψει όλους τους δεσμούς με την ομάδα που άλλαξε τη ζωή της», υποστήριξε μία πηγή στην εφημερίδα.

Πάντως από πέρσι η Βικτόρια Μπέκαμ είχε εκφράσει τις αντιρρήσεις για να ξανακουστούν τα τραγούδια της μπάντας λέγοντας ότι «θα πρέπει να πουν καινούργια τραγούδια, γιατί αυτό που κάναμε ως Spice Girls ήταν τόσο ξεχωριστό. Αν τραγουδήσουν τα τραγούδια των Spice Girls, νομίζω ότι θα είναι ένα λυπηρό θέαμα».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar death

    Ψωνισμένη...

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει