Θύμα κλοπής έπεσε το απόγευμα της Τετάρτης ο γνωστός τραγουδιστής Νίκος Βέρτης, για δεύτερη φορά μέσα σε δύο μήνες. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso o τραγουδιστής φέρεται να είχε μέσα στο όχημα ένα πιστόλι (που κατείχε νόμιμα) και 6.000 ευρώ.

Ο τραγουδιστής έπινε τον καφέ του σε μαγαζί της Γλυφάδας και όταν πήγε να πάρει το τζιπ του από υπόγειο ιδιωτικό πάρκινγκ άκουσε έντρομος ότι το Ι.Χ. δεν υπήρχε στο πάρκινγκ! Ο άγνωστος άνδρας άφησε να εννοηθεί ότι το όχημα ήταν δικό του, το έβαλε μπροστά και έφυγε ανενόχλητος.

O τραγουδιστής δήλωσε την κλοπή στο αστυνομικό τμήμα Γλυφάδας και αμέσως κλήθηκαν στο σημείο άνδρες της ομάδας Δίας νοτιοανατολικής Αττικής, πήραν καταθέσεις, είδαν υλικό από το κλειστό κύκλωμα και πλέον αναζητούν τον δράστη.

Τον Νοέμβριο άγνωστοι είχαν μπει στο σπίτι του στη Βούλα και είχαν αποσπάσει 30.000 ευρώ, σύμφωνα με την εφημερίδα, κοσμήματα και ρολόγια μεγάλης αξίας.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast.gr. Ακολουθήστε το Newsbeast.gr σε Instagram, Facebook και Twitter.