«Δεν είναι τόσο επώδυνη η εξέταση, όπως είπες σήμερα το πρωί!» είπε η Rihanna με σκοπό να πειράξει τον πρίγκιπα Χάρι, καθώς έκαναν μαζί το τεστ για τον ιό του AIDS.

Η εντυπωσιακή ποπ τραγουδίστρια και ο πρίγκιπας της Ουαλίας παρευρέθηκαν στα Μπαρμπέιντος στο πλαίσιο της εκστρατείας για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS.

Ο πρίγκιπας Χάρι έχει ξεκινήσει εδώ και πολλούς μήνες εκστρατεία για ενημέρωση και πρόληψη κατά του ιού HIV. Έπεισε την γνωστή τραγουδίστρια να κάνουν μαζί το τεστ, και αυτή αποδέχτηκε αμέσως την πρόσκληση.

tiannaharry2

Σκοπός του είναι να ενθαρρύνει νέους και νέες, να βγουν μπροστά και να μην φοβούνται να μιλήσουν. Να πηγαίνουν να κάνουν εξετάσεις και να χρησιμοποιούν στις ερωτικές επαφές προφυλάξεις.

tiannaharry4

Πρίγκιπας ήθελε να κάνει πλάκα στην Rihanna και καθώς του έπαιρναν δείγμα αίματος, έκανε διάφορους μορφασμούς, σαν να πονούσε, ενώ η τραγουδίστρια έδειχνε να το διασκεδάζει. Δευτερόλεπτα μετά η αγαπημένη τραγουδίστρια απέδειξε πως ήταν σκληρότερη από τον πρίγκιπα, λέγοντας: «το έκανες να φαίνεται ότι πονάει. Δεν είναι τόσο επώδυνο όσο είπες σήμερα το πρωί!»

Η εξέταση πραγματοποιήθηκε από την Εθνική/Επιτροπή AIDS Μπαρμπέιντος, πήρε λιγότερο από 20 λεπτά για να έρθει και για τους δύο πίσω, αρνητική ως προς τον ιό.

tiannaharry5 tiannaharry6 tiannaharry3 tiannaharry1

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.