Στάθης Αγγελόπουλος: Νομίζω ότι δεν μπορώ να παντρευτώ μια τσιγγάνα

«Βέβαια, ποτέ μη λες ποτέ» λέει ο τραγουδιστής


LIFESTYLE
12:34
03/10/2016
Στάθης Αγγελόπουλος: Νομίζω ότι δεν μπορώ να παντρευτώ μια τσιγγάνα
4
loading

Για την σχέση του με τις δύο πρώην συζύγους του αλλά και για το αν θα παντρευόταν τσιγγάνα μίλησε ο τραγουδιστής Στάθης Αγγελόπουλος στην εφημερίδα «Freddo».

«Οι σχέσεις και με τις δύο μητέρες των παιδιών μου είναι πλέον άριστες, γιατί είδαμε ότι το πιο σημαντικό από όλα είναι τα παιδιά μας και όχι εμείς» λέει ο τραγουδιστής ενώ για το ενδεχόμενο να ξαναφτιάξει τη ζωή του είπε:

«Θέλω η ζωή μου από εδώ και πέρα να είναι ήρεμη στα προσωπικά μου και απαιτητική στα επαγγελματικά μου. Ναι, είναι σημαντικό να έχω έναν άνθρωπο δίπλα μου, γιατί μόνο έχοντας αγάπη μπορείς να ξεπεράσεις κάθε εμπόδιο και να αντέξεις στον χρόνο με τον άνθρωπό σου. Δεν βγήκε τυχαία ότι "πίσω από έναν επιτυχημένο άνδρα βρίσκεται μία επιτυχημένη γυναίκα".

Ο Στάθης Αγγελόπουλος μίλησε και για την προτροπή του πατέρα του να παντρευτεί τόσο ο ίδιος όσο και ο αδελφός του τσιγγάνα:

«Αυτό ήταν τότε. Με τη νοοτροπία της φυλής δεν ταιριάζω, επειδή μεγάλωσα μακριά από αυτή. Γι’ αυτό νομίζω ότι δεν μπορώ να παντρευτώ μια τσιγγάνα. Βέβαια, ποτέ μη λες ποτέ. Αγαπώ και σέβομαι την καταγωγή μου και για αυτό δεν ξεχνώ τους φίλους και συγγενείς, με τους οποίους μέχρι και σήμερα έχω επαφές.»

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

4
σχόλια
 1. avatar Μπαλαμός

  Ρατσιστής ο Στάθακας!

 2. avatar ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΧΑΙΔΑΡΙ

  ΜΕΓΑΛΗ ΦΩΝΗ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ

 3. avatar Serapis

  "Στάθης Αγγελόπουλος: Νομίζω ότι δεν μπορώ να παντρευτώ μια τσιγγάνα".

  Τσιγγάνα; Ρατσιστή! Ρομού (θυληκό του ρομά) την λένε σήμερα. Καταργήθηκαν τα άλλα, όπως η "γυφτοπούλα" του Παπαδιαμάντη κά..

 4. avatar 1551α

  Στάθη κοίταξε να κάνεις κανένα μεροκάματο, διότι έτσι που πας ούτε τσιγγάνα θα βρείς για γάμο!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει