Γερολυμάτος για Βουτσά: Δεν γίνονται έτσι τα παιδιά

Πώς σχολιάζει την απόφαση του ηθοποιού να γίνει πατέρας στα 84 του χρόνια


LIFESTYLE
10:18
29/08/2016
Γερολυμάτος για Βουτσά: Δεν γίνονται έτσι τα παιδιά
3
loading

Για την απόφαση του Κώστα Βουτσα να γίνει πατέρας στα 84 του χρόνια μίλησε ο Γιώργος Γερολυμάτος, σχολιάζοντας χαρακτηριστικά, μεταξύ άλλων: «Δεν γίνονται έτσι τα παιδιά… Δεν είναι παιχνίδια – τα μεγαλώνεις, παίρνουν από εσένα».

Ειδικότερα, μιλώντας στην εφημερίδα Espresso το Σαββατοκύριακο, ο κ. Γερολυμάτος σημείωσε: «Δεν κάνω τέτοιες παρακινδυνευμένες κινήσεις. Δικαίωμα του. Εγώ δεν το παίζω και δεν θα το παίξω μπεμπέκος. Είμαι αυτό που είμαι. Και οτιδήποτε είναι δικό μου είναι δικό μου χωρίς αμφισβήτηση. Είμαι θαυμαστής του, τον λατρεύω και είμαστε πολύ φίλοι. Σχετικά με το παιδί, είναι δικό του θέμα να το βλέπει όπως θέλει. Να είναι χαρούμενος και να κάνει παιδί και στα 90 του και στα 100 του.

Όμως δεν γίνονται έτσι τα παιδιά… Δεν είναι παιχνίδια - τα μεγαλώνεις, παίρνουν από εσένα. Να αφήσουμε στην Ιστορία τί; Ότι ο Γερολυμάτος έκανε ένα ρεκόρ Γκίνες, ότι είναι επιβήτορας μέχρι τα 90 του; Δεν θέλω να αποδείξω τίποτα σε κανέναν. Και τη συνέντευξη να μην μου έπαιρνες, πάλι Γιώργο Γερολυμάτο θα με λένε και ό,τι έγραψε το κοντέρ, έγραψε. Δεν γυρίζει πίσω.

Είναι πολύ ηλίθιοι αυτοί που προσπαθούν να δείξουν πράγματα τα οποία δεν έχουν λόγο να αποδείξουν στην ηλικία που είναι. Ας σοβαρευτούμε λίγο. Το μοναδικό πράγμα που μένει στον άνθρωπο είναι η αξιοπρέπεια του. Γι’ αυτό και προσέχω τους χώρους όπου τραγουδάω. Θέλω, όταν τελειώσω την καριέρα μου και κλείσω από το τραγούδι, να πουν ότι ο Γερολυμάτος είναι ένας καλλιτέχνης που σεβάστηκε την ιστορία και το όνομα του».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
  1. avatar Νεολυματος

    Γερολυμάτε γιατι μιλάς έτσι; Πτου κακά! Πτου πιπέρι!

  2. avatar Betos

    Είπε διακόσιες λέξεις για ένα θέμα που υποτίθεται πως "είναι δικό του θέμα" και ότι "δικαίωμά του" παρόλαυτά τα χώνει. Χρησιμοποιεί το θέμα για να φανεί ο ίδιος.

  3. avatar vataki

    Πολύ σωστός!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει