Η Πωλίνα μιλά για την εξαφάνιση του γιου της

«Θεώρησα ότι πρέπει να είμαι ψύχραιμη στην αρχή γιατί έβλεπα διάφορα πτώματα που πέφταν γύρω μου»


LIFESTYLE
16:27
14/06/2016
Η Πωλίνα μιλά για την εξαφάνιση του γιου της
loading

Στην εξαφάνιση του γιου της και στις ώρες αγωνίας που έζησε, αναφέρθηκε για πρώτη φορά η Πωλίνα. Ο 21χρονος Απόστολος, ο οποίος σπουδάζει στην Γλασκώβη, είχε να δώσει σημεία ζωής από την προηγούμενη Κυριακή και τελικά βρέθηκε την περασμένη Τετάρτη. Μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό» ανέφερε:

«Μεγαλώνεις ένα παιδί και μπορεί ανά πάσα στιγμή να συμβεί κάτι που να σου ταράξει τα νερά, να σου ταράξει όλη σου την ύπαρξη! Αυτό που συνέβη με τον Απόστολο όταν δεν βγήκε από το αεροπλάνο... θεώρησα ότι πρέπει να είμαι ψύχραιμη στην αρχή γιατί έβλεπα διάφορα πτώματα που πέφταν γύρω μου. Η πρώτη κίνηση που έκανα ήταν να δηλώσω εξαφάνιση και ψύχραιμα περίμενα τα αποτελέσματα της Interpol. Όταν είχα τα θετικά αποτελέσματα ηρέμησα,  μετά από όλο αυτό το μπλέξιμο με τις κάρτες, με τα διαβατήρια που εκλάπησαν, με όλη την εξαφάνιση αυτή που θα μπορούσε να ήταν απαγωγή, δολοφονία».

Και πρόσθεσε: «Ήταν πάντα πολύ καλός μαθητής και ένα ήσυχο, πολύ συγκροτημένο παιδί. Το πρώτο που σκέφτηκα ήταν ότι δεν χρειάζεται πανικός, αλλά όταν περνάει η ώρα και δεν έχω επαφή η πρώτη κίνηση που πρέπει να κάνω είναι να πάω στην αστυνομία. Είναι καλά, μαζεύουν χαρτιά τώρα, αυτό είναι η καλή τιμωρία».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει