«Αισχίστου είδους κρεοπωλεία» χαρακτήρισε τα talent shows η Δήμητρα Γαλάνη και παρομοίασε τα παιδιά που συμμετέχουν σε αυτά με «σφαχτάρια που τους βγάζουν το δέρμα».

Σε δηλώσεις της στην εκπομπή «Όλα Καλά» η δημοφιλής ερμηνεύτρια δήλωσε ότι είναι εναντίον των συγκεκριμένων ριάλιτι γιατί τα βρίσκει ανθρωποφαγικά. Συγκεκριμένα είπε:

«Τα μουσικά talent shows είναι του αισχίστου είδους “κρεοπωλεία”. Είναι να σαν κρεμάνε σφαχτάρια και να περιμένουμε να τους βγάλουν το δέρμα. Είμαι εναντίον των talent shows όσο δεν πάει άλλο. Ο τρόπος δε που γίνεται, ο οποίος είναι ανθρωποφαγικός, που ξεφεύγει από την διασκέδαση και την ψυχαγωγία και γίνεται μια ανθρωποφαγία και ένα δίδαγμα ρουφιανιάς και κατινιάς. Όλα αυτά….Το καλύτερο που έχουν να κάνουν είναι να μαζευτούνε. Είναι κανίβαλοι. Δεν μπορεί για να βγάλει μεροκάματο κάποιος καλλιτέχνης, να γίνονται αυτά τα τέρατα. Εγώ δεν ξέρω κανέναν σοβαρό καλλιτέχνη, που να προσπάθησε μέσα από talent show -αυτού του τύπου- να γίνει γνωστός».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.