Την ώρα που το Χόλιγουντ είναι μονίμως «συνδεδεμένο» σε Facebook, Twitter, Messenger κλπ υπάρχει μία μικρή μερίδα διάσημων προσώπων που δηλώνουν ότι όχι μόνο δεν καταλαβαίνουν την τεχνολογία αλλά αντιστέκονται σθεναρά και στο να την μάθουν.

Ας δούμε τη λίστα που δημοσιεύει το Business Insider…

Christopher Walken

star1

Ο Christopher Walken είχε πει πρόσφατα στο Newsweek, ότι δεν έχει ούτε υπολογιστή, ενώ κάθε φορά που γυρίζει μία ταινία, η παραγωγή τού δίνει ένα κινητό τηλέφωνο το οποίο και επιστρέφει μόλις τελειώσουν τα γυρίσματα.

Winona Ryder

star2

Το 2010 η Winona Ryder αποκάλυψε ότι δεν έχει ηλεκτρονικό υπολογιστή. «Έχω το email μου στο BlackBerry, και αυτό είναι. Δεν έχω διαβάσει κανένα μπλογκ, ποτέ».

Angelina Jolie

star3

Το 2011 η Angelina LJolie είχε δηλώσει ότι δεν γνωρίζει πώς να ανοίξει έναν υπολογιστή. Μάλιστα αποκάλυψε ότι είχε μπει στο Amazon και μπερδεύτηκε από τις πολλές επιλογές που είχε.

Brad Pitt

star4

Και ο σύζυγος της Jolie, Brad Pitt δεν πάει πίσω. Όχι μόνο δεν ξέρει πως λειτουργεί ένας υπολογιστής, αλλά δηλώνει και με έμφαση ότι δεν θέλει να συμμετέχει σε αυτή τη «μηχανή δημοσιότητας».

Elton John

star5

Ο Elton John είχε δηλώσει πριν 10 περίπου χρόνια ότι το διαδίκτυο θα πρέπει να κλείσει για περίπου πέντε χρόνια. Ο βρετανός τραγουδιστής, υποστήριξε ότι εκείνη την εποχή η μουσική αιμορραγούσε λόγω του διαδικτύου. «Ας βγούμε στους δρόμους και να κάνουμε πορεία και να διαμαρτυρηθούμε από το να καθόμαστε στο σπίτι μας και να μπλογκάρουμε», είχε πει στη Sun.

George Clooney

star6

Ο George Clooney καταφέρθηκε κατά του Facebook και του Twitter. Για το πρώτο δήλωσε: «Θα προτιμούσα να έκανα ζωντανά κoλονοσκόπηση ζωντανά στην τηλεόραση από το να κάνω σελίδα στο Facebook.

Rachel McAdams

star7

Η Rachel McAdams παραδέχθηκε δεν έχει καμία επαφή με την τεχνολογία και ότι επιμένει να ενημερώνεται από το ραδιόφωνο.

Eminem

star8

Τέλος, ο Eminem εξήγησε ότι δεν θέλει να μπαίνει στο ίντερνετ γιατί φοβάται από τα σχόλια που θα διαβάσει. Ωστόσο το 2009, δημιούργησε λογαριασμό στο Twitter, αλλά έχει κάνει ελάχιστα tweet.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.