Μια από τις πιο σημαντικές εκδηλώσεις στο ημερολόγιο των Βιεννέζων φιλοξενεί η Όπερα της αυστριακής πρωτεύουσας: Οι ελίτ της χώρας, κομψοί νεαροί και νεαρές debutantes ανοίγουν τους εορτασμούς χορεύοντας βιενέζικο βαλς υπό το άγρυπνο μάτι γηραιότερων παρευρισκόμενων.

Μεταξύ αυτών ήταν φέτος η 50χρονη (!) Μπρουκ Σιλντς η οποία συνόδευε τον 83χρονο Αυστριακό επιχειρηματία και δισεκατομμυριούχο Richard Lugner.

Στο παρελθόν είχαν παραβρεθεί στο γκαλά από την Κιμ Καρντάνσιαν μέχρι την Κάρμεν Ηλέκτρα, πάντα στο πλευρό του ηλικιωμένου ζάπλουτου.

Οι 186 νέοι, ηλικίας από 18 έως 24 ετών, κάνουν στη γιορτή αυτή τα πρώτα βήματά τους ως ενήλικοι και η συμμετοχή θεωρείται ακόμα τελετουργικό μετάβασης στην ενηλικίωση για κάποιες νεαρές γυναίκες- η είσοδός τους στην κοινωνία.

«Είναι ένα τελετουργικό, ένα όνειρο, ένα μήνυμα- το σύμβολο ενός κόσμου και μιας εποχής που αξίζει να γνωρίσουν οι σημερινοί νέοι», είχαν δηλώσει στο παρελθόν οι διοργανωτές.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, προβλήματα υγείας εμπόδισαν τον διαχρονικό γόη Αλέν Ντελόν από το να παραστεί στον χορό.

debuasyjn1 debuasyjn2 debuasyjn3 debuasyjn4 debuasyjn5 debuasyjn6 debuasyjn7 debuasyjn8

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.