Να σκορπιστούν οι στάχτες του στο Μπαλί, ένα νησί που πάντα τον γοήτευε, ζητούσε στη διαθήκη του ο Βρετανός ροκ σταρ Ντέιβιντ Μπάουι, που πέθανε πρόσφατα σε ηλικία 69 ετών, σύμφωνα με δημοσίευμα των New York Times.

Όσο για την περιουσία του, που εκτιμάται στα 100 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα πάντα με την 20σέλιδη διαθήκη του που επικαλούνται οι New York Times, αυτή θα μοιραστεί στη σύζυγό του, τα παιδιά του, μία γκουβερνάντα και μία προσωπική του βοηθό.

Το διαμέρισμά του στο Σόχο του Μανχάταν το αφήνει στη χήρα του, το μοντέλο Ιμάν, η οποία κληρονομεί επίσης και τη μισή περίπου από την υπόλοιπη περιουσία του. Τα παιδιά του, Ντάνκαν και Αλεξάντρια, θα κληρονομήσουν περίπου το 25% της περιουσίας του έκαστο, μία γκουβερνάντα του Ντάνκαν, η Μάριον Σκένε, θα λάβει 1 εκατομμύριο δολάρια, ενώ η προσωπική του βοηθός Κορίνε Σβαμπ θα λάβει 2 εκατομμύρια δολάρια και μετοχές σε μία εταιρεία ονόματι Opossum.

Η διαθήκη, που χρονολογείται από το 2004, υπογράφεται από τον Ντέιβιντ Ρόμπερτ Τζόουνς, όπως ήταν το πραγματικό όνομα του Ντέιβιντ Μπάουι, και δεν αναθεωρήθηκε έκτοτε.

Το έγγραφο αναφέρει πως ο Μπάουι επιθυμούσε η σορός του να αποτεφρωθεί, κατά προτίμηση στο Μπαλί και «σύμφωνα με τις βουδιστικές τελετές», όμως ανεξαρτήτως από τον τόπο της αποτέφρωσης, ζητούσε οι στάχτες του να σκορπιστούν στο Μπαλί.

Η σορός του Ντέιβιντ Μπάουι αποτεφρώθηκε στο Νιου Τζέρσι των ΗΠΑ στις 12 Ιανουαρίου.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.