Ένας επιστήθιος φίλος του David Bowie αποκάλυψε στα βρετανικά μέσα, το πώς έδωσε στον διάσημο σταρ το χαρακτηριστικό βλέμμα του μιας και τα μάτια του έμοιαζαν να έχουν διαφορετικό χρώμα.

Ο George Underwood, ο κολλητός του Bowie και συχνά ερωτικός αντίπαλος στις αναζητήσεις του ποδόγυρου, είπε πως κάποτε έδωσε μια γροθιά στον φίλο του κατά τη διάρκεια μιας αντιπαράθεσης για τα μάτια μιας κοπέλας όταν ήταν και οι δυο μόλις 15 ετών. Αυτό προκάλεσε μια κατάσταση που είναι γνωστή ως ανισοκορία – όταν οι κόρες των  ματιών έχουν διαφορετική διάμετρο. Στην περίπτωση του Bowie, η κόρη του ήταν μονίμως διεσταλμένη που έδινε την εντύπωση πως είχε ετεροχρωμία. Αν και θα περίμενε κανείς ότι αυτό θα εξόργιζε τον νεαρό τότε David, εκείνος αργότερα τον ευχαρίστησε καθώς του χάρισε το διάσημο και χαρακτηριστικό look. «Αργότερα μου είπε ότι του έκανα χάρη», ανέφερε ο… ευέξαπτος Underwood.

Ο ίδιος πάντως, αν και διατηρούσε στενούς δεσμούς φιλίας με τον βρετανό μουσικό, δεν γνώριζε πως πάλευε με τον καρκίνο. «Κάποιος μου έστειλε μήνυμα στο κινητό το πρωί για να με ενημερώσει για το θάνατό του. Δε μπορούσα να το πιστέψω… Βρίσκομαι σε σοκ», καταλήγει.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.