Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός είναι ο Θοδωρής Αθερίδης για τη σχέση του με τη Σμαράγδα Καρύδη. Για πρώτη φορά σε συνέντευξή του δίνει λεπτομέρειες για την κοινή ζωή των δύο ηθοποιών που χρόνια απασχολεί τα μίντια.

Στο πρώτο τεύχος του «Down Town» που επανακυκλοφορεί ο Θοδωρής Αθερίδης μιλάει πρώτη φορά δημόσια για τη σχέση του με την ηθοποιό.

Ο ηθοποιός δηλώνει ότι με τη Σμαράγδα Καρύδη συγκατοικούν, τα πάνε μια χαρά και είναι πάνω από 10 χρόνια μαζί.«Δεν βαριέμαι εύκολα. Φροντίζω στις σχέσεις που με ενδιαφέρουν να δίνω μια κινητικότητα ώστε να ανανεώνεται το ενδιαφέρον. Θα δούμε πως θα πάει αυτή η σχέση», λέει.

Σύμφωνα με τον ίδιο, κανείς από τους δύο δεν σκέφτεται τον γάμο, ενώ όπως αποκαλύπτει δεν έχει πάρει διαζύγιο από την σύζυγό του με την οποία έχει μία κόρη.

«Το διαζύγιο το βγάζεις όταν θέλεις να παντρευτείς. Από τη στιγμή που δεν θέλω να παντρευτώ, δεν βρίσκω τον λόγο να το κάνω», εξηγεί ο Θοδωρής Αθερίδης.

Οι δυο τους, όπως ανέφερε, έχουν νοικιάσει ένα σπίτι στην Ακρόπολη.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.