Η Μάρω Κοντού έκανε αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή, οι οποίες έχουν ως πρωταγωνίστρια την Αλίκη Βουγιουκλάκη!

Η ηθοποιός, πριν από ένα χρόνο ομολόγησε δημόσια ότι η Αλίκη έπαιξε τον ρόλο του τρίτου προσώπου στον γάμο της!

Ουσιαστικά η Μάρω Κοντού επιβεβαίωσε αυτό που συζητούσαν τις περασμένες δεκαετίες στα καλλιτεχνικά πηγαδάκια, οι οποίες μιλούσαν για τη σχέση που είχαν ο Αριστείδης Καρύδης- Φουκς  με την Αλίκη Βουγιουκλάκη Μάλιστα, η Μάρω Κοντού ξεκαθάρισε την κατάσταση, λέγοντας ότι ο γάμος της ουσιαστικά είχε τελειώσει όταν ξεκίνησε η συγκεκριμένη σχέση.

Η Μάρω Κοντού χώρισε το 1962 με τον Αριστείδη Καρύδη-Φουκς και χθες στην εκπομπή «Καλημερούδια» ξεκαθάρισε πως η σχέση που έκανε ο πρώην σύζυγο της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, έγινε όταν είχαν αρχίσει πλέον να απομακρύνονται.

«Όταν με τον άντρα μου είχαμε αρχίσει να απομακρυνόμαστε και ήταν φυσικό ότι όπου να ‘ναι θα χωρίσουμε βρέθηκε σε ένα νησί να γυρίζει ταινία με την Αλίκη και τα έφτιαξε με την Αλίκη. Με γεια του με χαρά του. Ήταν η στιγμή για να διαλύσουμε. Βγάλτε το πια αυτό που το μασάνε σε κάθε συνέντευξη. “Χώρισες γιατί στον πήρε η Αλίκη”. Καμία γυναίκα δεν παίρνει κανέναν άντρα από κανένα σπίτι, όταν ήδη το σπίτι δεν είναι έτοιμο να διαλυθεί», είπε.

Ενώ σε σχετική ερώτηση σχετικά με τον δεύτερο σύζυγο της η ηθοποιός δήλωσε: «Ο δεύτερος γάμος μου ήταν μικρής διάρκειας, ήταν ένα λάθος. Δικό μου λάθος. Ένας αξιόλογος χαριτωμένος άνθρωπος, αλλά ήταν λάθος, δεν έπρεπε εγώ να παντρευτώ, ήταν δική του η πίεση. Παντρευτήκαμε πριν δοκιμαστούμε αν μπορούμε να κάνουμε μαζί.»

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.