Οι δύο τους γνωρίζονται εδώ και πάρα πολλά χρόνια και ποτέ δεν τσακώθηκαν. Παρά τα δημοσιεύματα που τις ήθελαν κατά καιρούς να «τρώγονται» εκείνες ποτέ δεν μίλησαν για καμία κόντρα. Και τώρα η Δέσποινα Βανδή μαζί με την Έλλη Κοκκίνου ετοιμάζονται να εμφανιστούν μαζί επί σκηνής σε διάφορα μέρη της Ελλάδας όπου θα δώσουν συναυλίες.

Το πρόγραμμα των συναυλιών δεν έχει ακόμα καθοριστεί. Το σίγουρο είναι ότι στις 16 και 17 Ιουλίου η Δέσποινα Βανδή θα δώσει μόνη της δύο συναυλίες στο Politeia Live Clubbing. Η πρώτη τους κοινή εμφάνιση προγραμματίζεται για τις 23 Ιουλίου στο Ηράκλειο και θα ακολουθήσουν συναυλίες στο Ρέθυμνο, τη Σητεία, τη Νάξο, την Κέρκυρα, τη Μυτιλήνη και την Πάργα.

Για όσους αναρωτιέστε τώρα πως προέκυψε η συνεργασία, οι πληροφορίες λένε ότι η ιδέα ήταν της Δέσποινας Βανδή. Και όταν η Έλλη Κοκκίνου της τηλεφώνησε για να της ζητήσει μία διευκόλυνση για τη συναυλία των Aerosmith, την οποία διοργάνωσε η εταιρεία του Ντέμη Νικολαΐδη, η Δέσποινα δεν κρατήθηκε και της πέταξε τη «βόμβα». Και η Έλλη δέχτηκε αμέσως.

«Όλα τα ωραία γίνονται συνήθως ξαφνικά. Και η Δέσποινα και εγώ είχαμε κλείσει κάποιες συναυλίες για το καλοκαίρι. Όμως απ’ ότι μου είπε και η ίδια η Δέσποινα και ο κοινός μας συνεργάτης στη Spicy, Βαγγέλης Γιαννόπουλος, η Δέσποινα είχε μια εξαιρετική ιδέα σε ένα ραντεβού που είχε μαζί του και είπε: “Γιατί δεν κάνουμε μαζί συναυλίες με την Έλλη, αντί να κάνει καθεμιά τις δικές της;” Πράγματι. Θα ήταν πιο ωραίο να ενωθούν οι δυνάμεις μας για να είναι κάτι πολύ πιο δυνατό, κάτι που ο πιο πολύς κόσμος θα ήθελε να δει και ταυτόχρονα, μια συνεργασία – έκπληξη», λέει η Έλλη για τη συνεργασία της με τη Δέσποινα.

Και εξομολογείται ότι «δεν έχουμε τσακωθεί ποτέ. Πάντοτε χαιρόταν η μία με τη χαρά της άλλης και πάντα – όσο μπορούσε – η καθεμιά ήταν δίπλα στη λύπη της άλλης».

Πηγή: Down Town