Η ταινία “Knight and Day” βγαίνει στις ελληνικές αίθουσες στις 15 Ιουλίου, με τίτλο “Επικίνδυνες Παρέες”. Στους τίτλους τέλους της ταινίας θα ακούγεται το τραγούδι “Someday” των Black Eyed Peas, κομμάτι που το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει και ζωντανά, μιας και οι Black Eyed Peas έρχονται τον Ιούλιο για συναυλία στην Αθήνα.

Το βραβευμένο με 6 Γκράμι και παγκοσμίως αγαπητό συγκρότημα Black Eyed Peas ερμηνεύει το τραγούδι “Someday”, το οποίο θα ακούγεται στους τίτλους τέλους της πολυαναμενόμενης ταινίας “Knight and Day”, όπου πρωταγωνιστούν δύο από τα μεγαλύτερα αστέρια του Χόλιγουντ, ο Τομ Κρουζ και η Κάμερον Ντίαζ. Το τραγούδι έκανε το ντεμπούτο του μόλις πριν λίγες μέρες, σε ένα after-party που ακολούθησε μετά την συναυλία των Black Eyed Peas στην O2 Arena του Λονδίνου.

Κεντρικός άξονας της ταινίας είναι η συνάντηση ενός μυστικού πράκτορα με μια γυναίκα, η οποία ήταν πάντα άτυχη με τους άντρες. Ο συνδυασμός δράσης και κωμωδίας ήταν που κέντρισε το ενδιαφέρον των λαμπερών πρωταγωνιστών ενώ καταλυτικό ρόλο έπαιξε και το γεγονός πως στην καρέκλα του σκηνοθέτη κάθεται ο Τζέιμς Μάνγκολντ (“Walk the Line”, “3:10 to Yuma”).