Δεν θα γίνουν απολύσεις στην Υγεία

«Υπάρχουν κενά στο χώρο της Υγείας», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης


ΥΓΕΙΑ
22:20
10/07/2013
Δεν θα γίνουν απολύσεις στην Υγεία
2
loading

«Δεν θα γίνουν απολύσεις στο χώρο της Υγείας» ξεκαθάρισε ο αρμόδιος υπουργός, Άδωνις Γεωργιάδης σε δηλώσεις του. Είπε μάλιστα ότι το σχέδιο του υπουργείου Υγείας θα ανακοινωθεί σε δύο εβδομάδες.

Σύμφωνα με αυτό, θα μετακινηθούν, μέχρι το 2014, 2.500 υπάλληλοι του υπουργείου, με τους 1.250 να μπαίνουν σε κινητικότητα έως το τέλος του έτους.

Οι υπάλληλοι που θα τεθούν σε κινητικότητα, θα μπουν σε διαθεσιμότητα, λαμβάνοντας το 75% του μισθού, αλλά το αργότερο μέσα σε δύο μήνες, θα τοποθετούνται σε άλλη δομή, όπου θα υπάρχει ανάλογη οργανική θέση.

«Υπάρχουν κενά στο χώρο της Υγείας και αυτό μας επιτρέπει ευτυχώς να κάνουμε μόνο μετακινήσεις και όχι απολύσεις», ανέφερε.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar pavlos

    ΟΧΙ ΡΕ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ..ΜΟΝΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ..

  2. avatar chris

    Υπάρχουν άχρηστα και ζημιωγόνα νοσοκομεία (χωρίς πληρότητα και χωρίς αντικείμενο). Δημιουργήθηκαν για ψηφοθηρικούς λόγους και δεν έχουν πλέον λόγω ύπαρξης. Απο την άλλη μερία υπάρχουν νοσοκομεία που υποφέρουν απο την έλλειψη προσωπικού και απο υλικοτεχνικό εξοπλισμό. Ορθή διαχείριση θέλει ο τομέας της υγείας και κεντρικό σύστημα προμηθειών.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει