Πρόγραμμα υιοθεσίας αδέσποτων στα Χανιά

Ο δήμος συνεργάζεται με φιλοζωικές της πόλης


ΕΛΛΑΔΑΦΑΚΕΛΟΣ «ΑΔΕΣΠΟΤΑ»
19:26
30/04/2013
Πρόγραμμα υιοθεσίας αδέσποτων στα Χανιά
1
loading

Στην υλοποίηση ενός προγράμματος υιοθεσίας αδέσποτων ζώων προχωρά ο δήμος Χανίων, σε συνεργασία με φιλοζωικές οργανώσεις της πόλης.

Όπως έγινε γνωστό , για τον σκοπό αυτόν δημιουργήθηκε ένας ειδικός μικρο-ιστότοπος, στον οποίο υπάρχει πρόσβαση μέσα από την ιστοσελίδα του δήμου Χανίων www.chania.gr υπό τον τίτλο «Υιοθετήστε ένα Αδέσποτο» και στο οποίο υπάρχει αναλυτικός κατάλογος και φωτογραφίες με τα προς υιοθεσία αδέσποτα ζώα, καθώς και τα βασικά χαρακτηριστικά αυτών (ράτσα, χαρακτήρας, ηλικία κ.ά.).

Τον ιστότοπο μπορεί να επισκέπτεται όποιος ενδιαφέρεται να υιοθετήσει ένα ζώο συντροφιάς, δίνοντας μια ευκαιρία ζωής και καλύτερης φροντίδας σε ένα αδέσποτο ζώο, ενώ οι ενδιαφερόμενοι πολίτες μπορούν να απευθύνουν το αίτημα υιοθεσίας τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected]

Όλα τα αδέσποτα ζώα που θα δίνονται για υιοθεσία θα φέρουν ηλεκτρονική σήμανση, θα έχουν ενημερωμένο βιβλιάριο υγείας, ενώ για την υιοθεσία θα αρκεί μια υπεύθυνη δήλωση επικυρωμένη για το γνήσιο της υπογραφής του ενδιαφερόμενου.

Ο δήμος Χανίων θα διατηρεί το δικαίωμα επικοινωνίας με τον ανάδοχο, προκειμένου να ενημερώνεται για την πορεία της υγείας και τον τρόπο ζωής του υιοθετημένου ζώου.

Το newsbeast.gr ανοίγει το μεγάλο θέμα των αδέσποτων τετράποδων φίλων μας. Μπορείτε να στείλετε τις απόψεις σας στο [email protected] ή να προβάλλετε τις δραστηριότητές σας σε ό,τι αφορά την προστασία των ζώων. Εδώ μπορείτε να παρακολουθείτε τις εξελίξεις γύρω από το θέμα

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar dkm

    με συγχωρειτε αλλα αυτο γινεται πανελλαδικως με ολες τις φιλοζωικες.Το μονο που δεν μας λεει το αρθρο ειναι ποιος επωμιζεται τα εξοδα σημανσης και εμβολιων.Απο τον νομο ειναι υποχρεωμενοι οι δημοι,αλλα στην πραξη κανεις δημος δεν δινει φραγκο!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει