Αναστάτωση προκλήθηκε το πρωί της Τετάρτης στον Βόλο, όταν ακούστηκε δυνατός θόρυβος επί της οδού Μητροπολίτη Γρηγορίου. Καταστηματάρχες της περιοχής πετάχτηκαν έξω από τα μαγαζιά τους και είδαν ένα φορτηγό να παρασέρνει κάτω από τις ρόδες του δικυκλίστρια.

Όπως αναφέρει το taxydromos.gr, ο οδηγός του φορτηγού δεν είχε αντιληφθεί τι έγινε. «Έτρεξα αμέσως στο παράθυρό του και του φώναξα να σταματήσει» ανέφερε μάρτυρας που «πάγωσε» όταν είδαν τη γυναίκα κάτω από τις ρόδες του φορτηγού.

Η γυναίκα ηλικίας περίπου 59 ετών είχε τραυματιστεί πολύ σοβαρά σε ολόκληρη τη δεξιά πλευρά της. Όταν ακινητοποιήθηκε το όχημα, παρέμεινε στο οδόστρωμα διατηρώντας τις αισθήσεις της μέχρι να φτάσει βοήθεια.

Σκληρή εικόνα:

Γυναίκα κάτω από τις ρόδες φορτηγού

Σύμφωνα πάντα με το τοπικό σάιτ, κάτω από τις ρόδες του φορτηγού παρέμεναν ακόμη τα πράγματά της και το μηχανάκι μαρτυρώντας τις εφιαλτικές στιγμές που βίωσε.

Άμεσα στο σημείο έσπευσε για βοήθεια πλήρωμα ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ. Οι διασώστες παρέλαβαν την τραυματία και τη διακόμισαν στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου όπου παραμένει νοσηλευόμενη.

Η 59χρονη συρόταν από το φορτηγό επί τουλάχιστον δυόμιση μέτρα. Όταν ο οδηγός του φορτηγού αντιλήφθηκε τι συνέβαινε, φέρεται να φώναζε αναστατωμένος: «Πού βρέθηκε; Πού βρέθηκε;».

Το Τμήμα Τροχαίας Βόλου διενεργεί προανάκριση για τα ακριβή αίτια του ατυχήματος.