Η στυτική δυσλειτουργία είναι ένα πρόβλημα το οποίο απασχολεί πολλούς άνδρες σε ολόκληρο τον κόσμο. Αγγειακά, νευρογενή, ορμονικά αλλά και ψυχογενή αίτια, είναι τα πιο συχνά τα οποία επηρεάζουν τη σεξουαλική ζωή των ανδρών ανεξαρτήτως ηλικίας. Η έμπειρη ομάδα του Men’s Care σας βοηθά για ακόμα μια φορά, στο πώς να επιλέξετε το καλύτερο χάπι για στυτική δυσλειτουργία, αφήνοντας το πρόβλημα πίσω σας.

Άγχος Επίδοσης

Σε πολλές περιπτώσεις, ειδικά σε αυτές στις οποίες δεν υπάρχει κάποιος σαφής ιατρικός παράγοντας, κυρίαρχο ρόλο διαδραματίζει το άγχος επίδοσης. Η χαμηλή αυτοεκτίμηση και η ανεπαρκής σεξουαλική επικοινωνία ανάμεσα στο ζευγάρι είναι καταστάσεις οι οποίες επιδεινώνουν την ψυχολογία, μποϋκοτάροντας τη στύση. Σε αυτές τις περιπτώσεις, η ψυχοθεραπεία, σε συνδυασμό με τη λήψη σκευασμάτων, μπορεί να βοηθήσει σημαντικά στην ανάκτηση της στυτικής λειτουργίας, καθώς στοχεύει στη ρίζα του προβλήματος, όχι μόνο στην κάλυψη των συμπτωμάτων.

Ολική ή Μερική Αδυναμία Επίτευξης Στύσης

Στους άνδρες ηλικίας 50 ετών το ποσοστό που εμφανίζει ολική αδυναμία επίτευξης στύσης ανέρχεται σε 4%. Το ποσοστό αυξάνεται σημαντικά στους άνδρες άνω τον 60 (19%), ενώ η συχνότητα εμφάνισης για τους άνδρες άνω των 75 ετών ανέρχεται σε 47%. Σε κάθε περίπτωση δεν πρόκειται για μια κατάσταση μη αναστρέψιμη. Αντιθέτως, είναι θεραπεύσιμη σε κάθε ηλικία.

Έγκαιρη Διάγνωση

Η λήψη ιατρικού και σεξουαλικού ιστορικού είναι απαραίτητη για τον καθορισμό τόσο της φύσης όσο και της σοβαρότητας κάθε περιστατικού. Παράγοντες όπως η λήψη αλκοόλ, ουσιών ή φαρμάκων, καθώς και η ποιότητα της διατροφής πρέπει να ληφθούν υπόψιν για την εκτίμηση και την επιλογή του κατάλληλου πλάνου αντιμετώπισης.

Η λύση

Η επιλογή των κατάλληλων διεγερτικών, γίνεται μετά από πολυετή μελέτη και ανάλυση των αναγκών του ανδρικού κοινού. Επιλογές όπως το Elogis Forte, το Hapi End και το Medichrom Bio Antrol, θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπους σε κάθε περίσταση, χαρίζοντας σε εσάς και το αγαπημένο σας πρόσωπο μοναδικές στιγμές. Με την κατάλληλη ενίσχυση, η ερωτική αυτοπεποίθηση μπορεί να ανακτηθεί και η σεξουαλική μας ζωή να ανακάμψει και πάλι.

Εμπιστεύσου το Men’s Care – No1 site για τον άνδρα!