Συνεχίζει να είναι σοβαρή η κατάσταση της υγείας του 68χρονου γιατρού που δέχθηκε επίθεση με πυροβολισμούς από την 49χρονη εικαστικό την Πέμπτη (11/11) στο Χαλάνδρι. Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, Αλέξανδρο Αλεξανδράκη, ο οποίος μίλησε στο Newsbeast, ο γιατρός έχει βγει από τη ΜΕΘ, ωστόσο ακόμα δεν έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

Της Δήμητρας Τριανταφύλλου

«Ακόμα η κατάσταση του είναι σοβαρή. Έχει βγει από την ΜΕΘ αλλά παραμένει σοβαρή, σταθερή ευτυχώς. Τον κίνδυνο πάντως δεν τον έχει διαφύγει, κανείς δεν ξέρει. Υπάρχει πιθανότητα να κάνει χειρουργείο στην κοιλιακή χώρα. Αν κάτι δηλαδή δεν πάει καλά θα ξαναμπεί στο χειρουργείο» ανέφερε ο κ. Αλεξανδράκης.

«Πιστεύω ότι αν ήταν ομαλά τα πράγματα στο νοσοκομείο και δεν γινόταν αυτή η κόλαση θα τον κρατούσαν παραπάνω στη ΜΕΘ. Η γυναίκα και η κόρη του έχουν την αγωνία και την ανησυχία τους» πρόσθεσε ο δικηγόρος του 68χρονου.

«Το ότι προφυλακίστηκε η δράστις τους παρέχει μια ασφάλεια»

Σχολιάζοντας το γεγονός της προφυλάκισης της εικαστικού που τον πυροβόλησε ο δικηγόρος ανέφερε «Το ότι προφυλακίστηκε η δράστις τους παρέχει μια ασφάλεια ότι δεν κινδυνεύουν οι ίδιοι».

Επεσήμανε δεν ότι «ο κίνδυνος θα ανακύψει αν αποφυλακιστεί. Επί του παρόντος δεν τίθεται τέτοιο ζήτημα. Ευτυχώς ποινικά μιλώντας η υπόθεση έχει πάρει την πορεία της και αυτό είναι καλό».