Μεγάλη επιχείρηση για την ανάσυρση ενός οδηγού μπουλντόζας που έπεσε το πρωί της Δευτέρας (9/8) σε γκρεμό στην Ερατεινή Φωκίδας βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή, ενώ σύμφωνα δημοσίευμα του lamiareport.gr ο 64χρονος χειριστής τραυματίστηκε θανάσιμα.

Του ανταποκριτή μας από το lamiareport.gr στη Στερεά Ελλάδα

Ειδικότερα, ένα τραγικό συμβάν έγινε γύρω στις 11:00΄ το πρωί στην Ερατεινή Φωκίδας με έναν χειριστή να πέφτει σε γκρεμό την ώρα που έκανε έργο στην ευρύτερη περιοχή της πυρκαγιάς.

Σύμφωνα με μαρτυρία κατοίκου της περιοχής, την ώρα που το τεράστιο μηχάνημα κινούταν από το νεκροταφείο της Ερατεινής προς το χωριό Μηλιά, κοντά στη θέση «Αμυγδαλιά» άγνωστο πως βρέθηκε στο γκρεμό.

Η  μπουλντόζα μετά την εκτροπή τούμπαρε και σταμάτησε όπως το βλέπετε στις φωτογραφίες του στη μέση της πλαγιάς, μετά από τριάντα μέτρα περίπου.

Αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση για την ανάσυρση του 64χρονου χειριστή που είναι εγκλωβισμένος στην καμπίνα του μηχανήματος, χωρίς να έχει ζωτικά σημεία.

Δείτε συγκλονιστικές φωτογραφίες από τον τόπο του συμβάντος:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΜΦΙΣΣΑΣ

Σε ανακοίνωση του Γενικού Νοσοκομείου Άμφισσας αναφέρεται πως «την 15:25 της σήμερον διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Άμφισσας με το ΕΚΑΒ, άνδρας ηλικίας 70 ετών, κάτοικος Αμυγδαλιάς Δωρίδας, χειριστής μηχανήματος GCP (μπουλντόζας), μετά από πτώση σε γκρεμό στη περιοχή Ρεντζού Ερατεινής του Νομού Φωκίδος, με μη ανιχνεύσιμα ζωτικά σημεία, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του».