Ξεκινούν την ερχόμενη Τρίτη 29 Ιουνίου οι εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων στις πανελλήνιες. Πρεμιέρα θα κάνουν τα Αγγλικά και θα ακολουθήσουν τα Γερμανικά και το Ελεύθερο Σχέδιο. Οι εξετάσεις θα ολοκληρωθούν στις 9 Ιουλίου με τον Έλεγχο Μουσικών Ακουστικών Ικανοτήτων.

Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν μαζί τους υποχρεωτικά το δελτίο εξεταζομένου και κατά προτίμηση και την αστυνομική τους ταυτότητα ή διαβατήριο. Πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08:00 για όλα τα ειδικά μαθήματα, εκτός των Αγγλικών για το οποίο πρέπει να προσέλθουν μέχρι τις 09:30 και του Έλεγχου Μουσικών Ακουστικών Ικανοτήτων για το οποίο πρέπει να προσέλθουν μέχρι τις 16:00.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα:

Αναλυτικά εδώ όλες οι λεπτομέρειες της εξέτασης των ειδικών μαθημάτων

Πανελλήνιες 2021: Ολοκληρώνονται οι εξετάσεις για τα ΓΕΛ

Σήμερα πέφτει η αυλαία για τους υποψηφίους στα Γενικά Λύκεια με Ιστορία, Φυσική και Οικονομία.

Αύριο Τετάρτη 23 Ιουνίου συνεχίζουν οι μαθητές των ΕΠΑΛ με Ηλεκτροτεχνία 2, Αρχιτεκτονικό Σχέδιο και Ναυτικό Δίκαιο-Διεθνείς Κανονισμοί στη Ναυτιλία-Εφαρμογές.

Υπενθυμίζεται, ότι οι υποψήφιοι, εκπαιδευτικοί, διοικητικό και λοιπό προσωπικό θα προσέρχονται στα εξεταστικά κέντρα, αφού έχουν πραγματοποιήσει self test και με την επίδειξη σχετικής βεβαίωσης από την πλατφόρμα https://self-testing.gov.gr ή χειρόγραφης δήλωσης.

Η ώρα έναρξης της εξέτασης έχει οριστεί στις 8:30 και οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες μέχρι τις 8.00.