Φεστιβάλ εργασίας αύριο στη Θεσσαλονίκη

Επιχειρήσεις και άτομα που αναζητούν εργασία θα βρεθούν στον ίδιο χώρο


ΕΛΛΑΔΑ
20:25
31/10/2014
Φεστιβάλ εργασίας αύριο στη Θεσσαλονίκη
loading

Περισσότερες από 150 επιχειρήσεις και εκατοντάδες άτομα που αναζητούν εργασία θα βρεθούν αύριο Σάββατο στον ίδιο χώρο στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να διερευνήσουν την προσφορά και τη ζήτηση εργασίας. Οι συναντήσεις θα γίνουν από τις 9 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ, στο πλαίσιο του Festival Εργασίας, που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα "Αιμίλιος Ριάδης" της HELEXPO-ΔΕΘ (απέναντι από την Πύλη Εμπορίου).

Στις συμμετέχουσες επιχειρήσεις παρέχεται ιδιωτικός χώρος εντός της έκθεσης για έξι ώρες, ενώ τούς δίδεται η δυνατότητα για παρουσίασή τους, καθώς και για επικοινωνία με μεγάλο αριθμό υποψηφίων, που ταιριάζουν στο εργασιακό προφίλ τους.

Παράλληλα, δίδεται πρόσβαση σε ανέργους- κατόχους voucher με δυνατότητα πρακτικής άσκησης στην εταιρεία χωρίς καμία επιβάρυνση (μισθολογική ή ασφαλιστική) για τον εργοδότη και χωρίς υποχρέωση πρόσληψης μετά την αποπεράτωση της πρακτικής. Επιπρόσθετα, παρέχει η δυνατότητα επικοινωνίας με κέντρα δια βίου μάθησης που εκπαιδεύουν τους κατόχους voucher πριν την πρακτική τους άσκηση, σύμφωνα και με τις ανάγκες της επιχείρησης.

Στους ανέργους που συμμετέχουν στο festival παρέχεται δυνατότητα παρουσίασης βιογραφικού σε μεγάλο αριθμό επιχειρήσεων, ενημέρωση από κέντρα δια βίου μάθησης σχετικά με προγράμματα επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης με δυνατότητα πρακτικής άσκησης.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει