Η δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ Ιωάννα Μάνδρου έκανε ένα ατυχές και άστοχο σχόλιο για την υπόθεση Λιγνάδη και τις κατηγορίες που βαρύνουν τον γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη, λέγοντας χαρακτηριστικά «αυτά τα παιδιά δεν είχαν γονείς;».

Η δημοσιογράφος είπε συγκεκριμένα: «Tα παιδιά αυτά που βρισκόντουσαν σε ένα σπίτι και ξενυχτάγανε και υφίσταντο αυτά που υφίσταντο, μάνα και πατέρα δεν είχανε;».

Οι δημοσιογράφοι της εκπομπής «Σήμερα» στον ΣΚΑΪ τόνισαν πως η συγκεκριμένη υπόθεση αφορά ασυνόδευτα προσφυγόπουλα με την κα. Μάνδρου να συμπληρώνει: «Όχι, αυτά που έχουν καταγγείλει δεν είναι καθόλου προσφυγόπουλα.

Ήτανε παιδιά σε οικογένειες που κατά τη γνώμη μου τίθεται ένα θέμα ευθύνης των γονέων που πρέπει να ασκούν με επιμέλεια την επιμέλεια των παιδιών τους γιατί δεν μπορεί το παιδί 14 χρονών να κοιμάται έξω από το σπίτι και να μην ξέρει η μάνα κι ο πατέρας αν είναι σε κανενός αλλουνού παιδί το σπίτι ή αν είναι πουθενά αλλού».

Η άστοχη τοποθέτηση της Ιωάννας Μάνδρου προκάλεσε πολλές αντιδράσεις στα social media από όσους άκουσαν τα όσα είπε η δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, η οποία για 2η φορά ξεσηκώνει αντιδράσεις με σχόλιό της.

Θυμίζουμε πως η δημοσιογράφος είχε δεχθεί έντονη κριτική όταν σχολίασε με ταξικό τρόπο τη μητέρα του δολοφονημένου Παύλου Φύσσα, Μάγδα και πάλι σε εκπομπή του ΣΚΑΪ.

«Είναι μία γυναίκα που ζει στο Πέραμα, είναι μία γυναίκα που είχε έναν άντρα ναυτεργάτη δηλαδή που έπαιρνε όταν είχε δουλειά, δούλευε μια στη χάση μια στη φέξη, δηλαδή σε κοινωνικά στρώματα που δεν περιμένεις και τέτοιες συμπεριφορές.

Δηλαδή οι άνθρωποι και φοβούνται και εκφράζουν με διαφορετικό τρόπο την αντίστασή τους. Γιατί την είδατε και πόσο κόσμια είναι. Και να προσθέσω και κάτι ακόμα; Και πόσο περιποιημένη. Την είδατε καμία μέρα στη δίκη αχτένιστη;», είχε πει μεταξύ άλλων η κα. Μάνδρου.