Τον δικό της Γολγοθά συνεχίζει να ανεβαίνει η 34χρονη Ιωάννα, η οποία στις 20 Μαΐου 2020 δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι από νεαρή γυναίκα την ώρα που πήγαινε στη δουλειά.

Όπως είπε η Αννίτα Ναθαναήλ, που στηρίζει την Ιωάννα, ετοιμάζονται για ένα ταξίδι στο Παρίσι προκειμένου να αξιολογηθεί η κατάσταση της υγείας της.

«Είναι αισιόδοξη. Βλέπει φως στην άκρη του τούνελ. Κάνει υπομονή πολλή. Είναι δύσκολο. Είναι με μια μάσκα συνέχεια. Σαν να μη βλέπεις τον εαυτό σου πώς είσαι. Κοιμάται – ξυπνάει με τη μάσκα. Όλη μέρα τη φοράει. Είναι μια πλαστική σκληρή μάσκα για να της κρατάει το πρόσωπο και να σταθεροποιηθούν οι ιστοί. Ζει με τη μάσκα» είπε σε συνέντευξη στην ON TIME.

Όπως ανέφερε η 34χρονη δεν μιλάει για τη γυναίκα που της επιτέθηκε. «Δεν αναφέρεται ποτέ σε αυτήν. Δεν έχει καν θυμό. Δεν αναλώνει την ενέργειά της εκεί. Είναι τόσο σοβαρή η κατάστασή της και βλέπει και η ίδια ότι πρέπει να προχωρήσει και δεν αναλώνεται από την άλλη πλευρά, γιατί βλέπει μπροστά της έχει τρελή ανηφόρα» είπε η Αννίτα Ναθαναήλ.