Στο πλαίσιο του προγράμματος «Υιοθέτησε την πόλη σου», τον περασμένο Οκτώβριο, η Beverage World του Ομίλου Φώτος Φωτιάδης προχώρησε στην υιοθεσία του ξενώνα «Εστία των Αθηνών». Η πρωτοβουλία αυτή αποτέλεσε το εφαλτήριο μιας κίνησης αλτρουισμού, η οποία συνεχίζεται με έντονο το αίσθημα της προσφοράς και την περίοδο των Χριστουγέννων.

Αυτά τα Χριστούγεννα είναι πολύ ιδιαίτερα, ακριβώς λόγω των συνθηκών που αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα. Ο Χριστός με τη γέννησή του μας δίνει αισιοδοξία και ελπίδα για μια χρονιά που ανατέλλει, που πιστεύουμε ότι θα φέρει φως και χαμόγελο και πάλι στη ζωή μας.

Μέσα σε αυτό το κλίμα, η εταιρία Beverage World θέλησε να μοιράσει στιγμές χαράς και ελπίδας στους ηλικιωμένους άστεγους, που φιλοξενούνται στην «Εστία των Αθηνών». Οι άνθρωποι της εταιρείας φρόντισαν για τη διακόσμηση του χώρου με εορταστικά στολίδια, παρέδωσαν δώρα για όλους τους φιλοξενούμενους συνανθρώπους μας και ανέλαβαν τα εορταστικά γεύματά τους, τηρώντας όλα τα μέτρα που προβλέπονται για την ασφάλεια όλων, δεδομένων των συνθηκών.

Η ανταλλαγή των δώρων και ευχών γέμισε με πίστη και αισιοδοξία για καλύτερες μέρες και τις δυο πλευρές. Σε σχετικές δηλώσεις τους, εκπρόσωποι του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (Κ.Υ.Α.Δ.Α.) και της δομής ευχαρίστησαν την αντιπροσωπεία από την Beverage World για την πρωτοβουλία της, τονίζοντας τη μεγάλη σημασία συνεργασίας μεταξύ του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα με στόχο την κοινωνική ευημερία και ευχήθηκαν να ακολουθήσουν κι άλλοι οργανισμοί το ίδιο παράδειγμα.

Η εταιρεία Beverage World του Ομίλου Φώτος Φωτιάδης, ως ένας κοινωνικά υπεύθυνος και ανθρωποκεντρικός οργανισμός, με συνέπεια και διάθεση προσφοράς, θα συνεχίσει να  ενισχύει το έργο της «Εστίας Αθηνών»,  με στόχο τη διασφάλιση των κατάλληλων συνθηκών για τους φιλοξενούμενους, δρομολογώντας ήδη νέες δράσεις στήριξης για το 2021.